• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

100 Bin Erkek İle Birlikte Olacak.

Alliance

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
7 Nis 2010
Puanı
138
fft2mm3303770.jpg

100 bin erkekle yatacak!

Polonyalı bir kadın global seks maratonuna çıktı. Dünyayı dolaşarak 100 bin erkekle birlikte olacak kadın daha sonra deneyimlerini kitaplaştıracak

Ania Lisewska adlı Polonyalı kadın seks maratonu adlı dünya turuna çıktı. Lisewska'nın hedefi gittiği her ülkede mümkün olduğu kadar fazla kişiyle seks yapmak. 100 bin erkekle yatmayı amaçladığını söyleyen Polonyalı kadın ilginç deneyine katılacak katılımcılara en fazla 20 dakika vereceğini açıkladı.

'SEKSİ VE ERKEKLERİ SEVİYORUM'

Australian Times'a konuşan 21 yaşındaki Lisewska "Polonya, Avrupa, tüm dünyadan erkeklere ihtiyacım var. Seksi, eğlenmeyi ve erkekleri seviyorum" dedi.
Seks maratonuna geçen ay Varşova'dan başlaşan Lisewska, bugüne kadar 284 erkekle birlikte olmayı başardı. Genç kadın deneyimlerini Facebook sayfasından takipçileriyle paylaşıyor.

Türkiyede kiminle birlikte olacak acaba? Türkiyeye girdiği an zaten 100 bini burda tamamlar.
Bana 10 dakikada yeter, diğer 10 dakika başka biriyle birlikte olsun maksat kızın işini görelim. :D

Kaynak:
100 bin erkekle yatacak! - Posta

Son düzenleme:
eğer aklında Türkiye varsa; final turunu burada atmasında fayda var. ilk baştan yazık olmasın

Türkiye'ye geldikten sonra nasıl gezecek bir daha 100 bin'i burada yapar zaten.

Buyursun beklerim başımın üstünde yeri var :pispis 5 dakika otursun sonra kapıya kadar geçiririm ben :pispis

facede benim dicemi adam demiş zaten :D türkiyeye gelene kadar bunun turşuşu çıkar^^ burdada yerler zaten

Geri