CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimileri yiyecek ekmek bulamaz...Anlayamazsınız siz diyor bir de yazık valla yazık.
Ne o iyilik bekçisi oldun heralde kaya ? Darülacezeyi senmi kurdun olm sanane ? İster alır ister almaz benim okadar param olacak şahsen fakir doyurmam kendime harcarım.
Aldığım 2000 liralık bilgisayarı 100.000¤ değerinde tekne ile kıyasladın ya pes artık.Yokta hayırdır yani artist artist cevaplar felan.İyi madem fakir doyurmak istiyorsun o BF4 Ü ULTRADA ÇALIŞTIRITAN BİLGİSAYARINI SAT sonra fakir doyur.
Aldığım 2000 liralık bilgisayarı 100.000¤ değerinde tekne ile kıyasladın ya pes artık.
moco coco kardeş adam konuya yorumunu belirtmiş sen hayırdır sana laf çakmıyorda o çocuğumu savunuyorsun konu açmışsın adam yorum atmış üstüne neden adama laf çakıyosunBanane ? Git 5 fakir aile doyur ? Klavye bebeliği yapma kaya.
Kendi egosunu tatmin ediyor.Ayrıca kendisi asla o kadar para kazanamayacağı ve öyle şeyler alamayacağı için bana sataşıyor.
moco coco kardeş adam konuya yorumunu belirtmiş sen hayırdır sana laf çakmıyorda o çocuğumu savunuyorsun konu açmışsın adam yorum atmış üstüne neden adama laf çakıyosun
Erdeniz kafanı seviyorum
Tatmin olduğuna sevindim
Yorumları okudum da kimisi demiş fakirleri doyursun kimisi demiş gözü doymamış filan.
Nerden biliyorsunuz o adamın fakirlere yardim etmediğini? Belki o adam aldığı teknenin fiyatının 10 katı kadar fakirleri doyuruyordur , belki adamın kimsesizler için kurduğu vakıf vardır, belki adam her ramazan kimsesizler için yemek çadırı kuruyordur bunlari nereden biliyorsunuz?
Kimse kimseyi kandırmasın siz de bu adam kadar zengin olsaydınız Ferrari'lere binmek isteyecek, sabah kahvaltinizi Paris'te akşam yemeğinizi Londra'da yemek isteyecektiniz.
Kim bilir belki adamın babasından kalma veya kendi alın teriyle çabalayıp işlerini bu kadar iyi noktaya getiremeyecekti, unutmayın Sabanci'nın babasi bir hamaldı...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi