EviLDream
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Ocak 2010
- Puanı
- 1
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1623 linkten ulaşabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz detaylari genc bekliyoruziyi geldi allaha şükür :shm:
Yaz detaylari genc bekliyoruz
Ozelden yaz merak ettim. Sayisal sozel neyden giriyorsunDetayları yazarsam kan çıkar Ama istanbuldayım inşallah problem yok seneye kafama esince uğrayabilirim sana
ben kaç kere teklif ettim kaancıka görüşmeyi ayrıca skype dan falan konuşup maç atmayı.Garip bir şekilde kaçıyor böyle sosyal aktivitelerden hilmi bunu şüpheli bulduDetayları yazarsam kan çıkar Ama istanbuldayım inşallah problem yok seneye kafama esince uğrayabilirim sana
ben kaç kere teklif ettim kaancıka görüşmeyi ayrıca skype dan falan konuşup maç atmayı.Garip bir şekilde kaçıyor böyle sosyal aktivitelerden hilmi bunu şüpheli buldu
Sınavsız geçiş hakkını kullananların sonuçları da ne zaman belli olur,bilgisi olan varmı ?
normal tercih sonuçlarıyla aynı zamanda
ben kaç kere teklif ettim kaancıka görüşmeyi ayrıca skype dan falan konuşup maç atmayı.Garip bir şekilde kaçıyor böyle sosyal aktivitelerden hilmi bunu şüpheli buldu
Bakıyım bir de ben teklif edeyim Görelim sorun sende mi onda mı
o
Sınavsız geçiş yapanlarda tercih yapamıyacakmı peki?
o
o konuda pek bi bilgim yok internetten araştırabilirsin veya okula gidip rehber öğretmene veya müdür yardımcısıyla konuşabilirsin. ama düşünürsek üniversiteye yerleşmek için kesinlikle tercih yapıcaklar ama kendilerimi yoksa başka birimi (rehber öğretmen veya müdür yardımcısı) yapıcak bilmiyorum. yani en basitinden git okula de ben sınavsız tercih hakkımı kullandım tercihi ben mi yapıcam de onlar sana cevabı verir. ayrıca onlar yapıcaksa ve kendi şehirinden başka bir yerde olmasını istiyorsan onların yanına giderek beraber yap onlar büyük ihtimalle kendi şehrini yazacaklardır tercih listesine
E tabii ki. 2 yıllık sınavsız geçişlerde, nereye tercih yapacağını kendin belirliyorsun.Sınava girenlerin tercihleri sonunda bizlerde tercihimizi yapabilecez o zaman
Başvurumu yaptığımda hocaya sormuştum tercihler filan ne zaman yapılacak diye de temmuz civarı filan demişti,şimdi sen diğer sonuçlarla birlikte açıklanıcak diyince ben galiba yanlış anladım Ösym puana göre rastgele okulu seçicek filan sandım da şimdi tekrar baktım nete şöyle yazıyor ;
Sınavsız geçişe başvuran aday ÖSYM Tercih Klavuzunda yer alan ve kendisine sınav geçiş hakkı verilen bölümleri tercih ettiği anda sınavsız geçişe başvurmuş sayılacaktır. Özetle tercih sürecinde melek liseli olmayan adaylarla aynı prosedürü takip edecektir.
Sınava girenlerin tercihleri sonunda bizlerde tercihimizi yapabilecez o zaman
hayır sende herkes gibi normal zamanda tercihini yapıcaksın ve onların ki ne zaman açıklanırsa senin tercihinde o zaman açıklanacak