Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coco
Kutlu olsun .
Coco
Kutlu olsun .
Bu güzeldi.
seni seviyoruzda yapıyoruz kanka :wgl:Şu muhabbetin cidden bokunu çıkarmaya başladınız
seni seviyoruzda yapıyoruz kanka :wgl:
buyur sinir ilacın kankaSevmeyip laf sokanlar var kaya ona sinirlendim biraz.Sanki adamlar ülkenin durumuyla ilgili başbakana dakikada bir rapor veren adamlar.Ulan liselisiniz işte neyin lafını sokuyorsunuz.
Benimle 2-3 kere konuşup bunları söylemek ?Nereden geliyor bu samimiyet anlamıyorum.
Sinirlendim bak
Sevmeyip laf sokanlar var kaya ona sinirlendim biraz.Sanki adamlar ülkenin durumuyla ilgili başbakana dakikada bir rapor veren adamlar.Ulan liselisiniz işte neyin lafını sokuyorsunuz.
Benimle 2-3 kere konuşup bunları söylemek ?Nereden geliyor bu samimiyet anlamıyorum.
Sinirlendim bak
Yaptıgın hareketlere bakmıyorsun galiba,makara yapılması gayet normal kaldıramıyacaksan, ağır durucaksın.
Coco ben öle herkeze takılmam.
la beni örnek gösterip duruyorsun her yerde alınmaya başladım bakHayır abi yanlış anladın ben muhabbetim olana eyvallah diyorum.Kesinlikle alınmıyorum kaya geliyor dalga geçiyor bende öyle takılıyorum fakat hiç tanımadığım adamlar sanki 30 yıllık dostum gibi konuşuyor o canımı sıkıyor yoksa inan alınmıyorum.Senide tanıyorum alınmıyorum Ümit abiyide tanıyorum alınmıyorum neden tanıyorum sizi muhabbetimiz var.Hatam varsa affola
la beni örnek gösterip duruyorsun her yerde alınmaya başladım bak
Böyle yazarak niye kendimi kandırayım ? İlla ağır konuşup milletin kalbini kıralım beni tanımayan adam facede geyik yapar youtubede geyik yapar eyv derim ama bu forumda yapamaz
edit:Neden yapamaz bu forumun belirli bir kuralı facede sayfama gel küfür et umurumda olmaz ama burada bana karşı direk hakaret ediyorsun ve ben seni tanımıyorum sadece mesajını alıntı yapıp cevaplıyorum şimdi anladınmı ?
Bak bunada alınmam
Aynen hep seni gösteriyorum seni çok seviyorum