Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
beyler bilindigi üzere 1 nisandan itibaren 4.5 g ye geçiliyor 375mbit bir hızlardan bahsediliyor şimdi benim aklıma birşey takıldı kimi firma bu gelişmeyi sadece mobil cihazlar için duyururken turk telekom gibi bazı servis sağlayıcı firmalarda standart ev kullanıcısının interneti için duyuruyor bu durum kafa karışıklığı yaratıyor ekside ve bir kaç forumda kimisi turkcell gibi firmalar sadece mobil cihazlar için altyapı hazırlıyor ev, masaüstü kullanıcılararının hızı bu durumdan etkilenmeyecek derken bi kısmıda aynı şeyin Turk telekom için geçerli oldugunu normalde sadece ev kullanıcısı için altyapı hazırladıklarını fakat daha fazla kitleye ulasmak için avea ile birlestigini fakat şuan için turktelekomda mobil altyapının olmadığını söylemiş hatta turktelekom reklamlarının yanıltıcı oldugu belirlenerek yayından kaldırılmış benim bildigim 4.5 g altyapısı mobil ve sabit ev kullanıcıları için geçerli olacak şeklindeydi okuduklarıma bakarsam yanılıyo gibiyim gerçekten bu durumun aslı nedir ? ve adil kullanım kotası doldugunda hızın 3g ye döneceği ay sonunda tekrar 4.5 g çıkarılcağı söylenmiş buda mı gerçek
bide şöyle bir düşünce cark etti kafamda 375mbit çok iyi değerler diyelim ki bir veritabanı geliştiriyoruz önceden bağlantı yavaş olduğu için bug tespiti için bile bir sunucu açıp ordan yayın yapmak gerekiyordu evimde bir vsro test serveri kurdum veya localden arkadaşlar arası film oyun paylaşımı yapılan bir websitesi yani dışardan trafik alabilecek herhangi bir sistem oraya takılmayın ve clienti 50 arkadaşa dağıttım veya bağlantıyı göz önünde tutarak sayıyı 200 kişi yaptık diyelim bu arkadaşların 7 24 oyunda kaldığını veya 7 27 film izleyim dosya indirdiğini varsayalım varsayalım bu durum 1 ay içinde adil kullanım kotasının ırzına geçer mi ?
bide şöyle bir düşünce cark etti kafamda 375mbit çok iyi değerler diyelim ki bir veritabanı geliştiriyoruz önceden bağlantı yavaş olduğu için bug tespiti için bile bir sunucu açıp ordan yayın yapmak gerekiyordu evimde bir vsro test serveri kurdum veya localden arkadaşlar arası film oyun paylaşımı yapılan bir websitesi yani dışardan trafik alabilecek herhangi bir sistem oraya takılmayın ve clienti 50 arkadaşa dağıttım veya bağlantıyı göz önünde tutarak sayıyı 200 kişi yaptık diyelim bu arkadaşların 7 24 oyunda kaldığını veya 7 27 film izleyim dosya indirdiğini varsayalım varsayalım bu durum 1 ay içinde adil kullanım kotasının ırzına geçer mi ?
Son düzenleme: