Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ip değil bilgisayarlar farklı modem aynı birisi kablolu birisi wi-fi üzerinden bağlanıyor.Bu üyelikler aynı ip değilmi ban atın şunlara
Namazları kaçırma şakirt Femcisin belli
Körfez Din Kardeşim ama amaç aynı
Deneyim sahibi biri olarak sana Körfez-Fem Yurtlarını anlatayım;
Allah'ın her günü 5 vakit namaza zorla kaldırırlar. Her namazdan sonra yarım saat takva yaparlar. Sabahın köründe namaza kalkmıyorum diye rehber hocam beni sopayla dürtüyordu.
Ayrıca cünüp olursan hemen gusülü al. Uzatırsan hoca çok sorun çıkarabiliyor başına. Yurtta her gün cünüp oluyorum diye rehber hocamdan çok laf yedim. :drym:
Her akşam yemeğinden sonra 1-2 saat televizyon vardır. Televizyon dediysem projeksiyonda. Avustralyalı genç nasıl müslüman oldu? videosunu ve bunun dışında Fetullah Hoca'yla ilgili videolar gösterirler her akşam.
Ama derslerine etkisi var mı? Bayağı var. Sana rahatsızlık verecek birşey olmadan etütlerde güzel çalışabiliyorsun. Ben sabah 7de kalkıp gece 2'ye kadar çalışırdım hep.
Yurtlarda her istediğin hoca bulunmuyor. Hangi dersin hocası yoksa o hoca 2 günde bir geliyor senin yurda.Amacım o Zaten Günlük 500 ile 800 arası soru sayısına ulaşmam lazım ondan gidiyorum bide bilmediklerimi direk hocaya sorarım diye (cünüp değilim sıkıntı yok )
Ah nerde bana olcak böyle şansEvde 5 Gün boyunca tek olucam. haha
Merak etme abim onları bozar gelir. Öyle bir yapısı var.5 gün rahatız desene. Şaka yapıyorum tabiki, dikkat et bozmasınlar seni orda.