The-Invoker
Aileden
İyi forumlar, uykularımı kaçıran bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Benim aralıkta 5. yılı dolacak bir ilişkim var. İlk 1 yıl beraberdik sonrasında iş ve okul nedeniyle son 4 yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İlk başlarda zordu ama sonradan alıştık ve 1-2 ayda bir yanına gidiyordum sıkıntı yoktu. Ancak son zamanlarda bu bana sürekli benle ilgilenmiyorsun demeye başladı, bundan kastı konuşmamak değil zaten gün içinde sürekli konuşuruz ama sanırım 5 yılın verdiği monotonluktan dolayı bu. Dün gece bana seninle ilerisini sanki göremiyorum dedi yani çok aktif değilmişim hayatımda ve onun yaşamına çok karışıyormuşum, evlendiğimizdede bunların olmasından korkuyormuş. Bende tükürdüğümü yalayan bir insan olmadığım için herşey düzelecek çok iyi biri olcam seninle hep ilgilencem gibi klişe laflar söylemek istemiyorum. Yanlış birşeyler söylemektende korkuyorum o yüzden bir süre konuşmayalım dedim. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ? Gönlünü almak ve ona bunları unutturmak için bir hediye veya çılgınlık yaparmıydınız yada oluruna bırakıp ayrılırmıydınız ?