Kirbythelast
Aileden
herkes yerinde oynasa daha fazla kasabilirdim fakat sürekli yardıma gitmekten minion kesemedim:hsml: fakat idare ederlik bir ap gibi:shm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veigarın q skili ap ekliyor galiba facebookda gördüm
midde bu metada ad şampiyonlar çok görüyorum zed,kha,jayce,lee sin gibi ve apc lerde zorlanyorlar buna bi çözüm lazım
xerath ı uzun zamandır görmüyorum çok iyi bir ap olmasına rağmen range zaten çok iyi stun da var
Kha Jayce Lee Sin Vi Pantheon wukong bunlar gerçekten çok sıkıntı yaratıyorlardı ki zhonya itemi değişene kadar artık iyi oynayan akıllı bir ap carry oyuncusu karşısında bu herolar geldiği takdirde kesinlikle yenilmez çünkü oyun başında cloth armor çıkma imkanın oluyor +10 armor demek +10da runelerden gelıyo nerden baksan 40 50 arası armor ile başlıyorsun kaldiki iyi bir mid oyuncusu full armor ap runesine sahipse runelerden 30 armor cloth armor dan 10 60 65 arası bir armorla başlıyor artık bir sorun yok yani..
Ap carry oyuncusu cloth armor çıkamıyordu zhonya değiştiğinden beri bu imkana kovuştu..