Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
logitech nasıl değmesin ? kötü yorum görmedim ben bu arada fiyatıda arttı 120 dolar şuanKulaklık gerçekten o paraya değerse söyle bende alıcam 700 lira zaten uçuk da 150 lira da az değil hani. Akrabaların telefonlarından kullanmadığı kulaklıkları ala ala bıktım iyi birşey bana da lazım .
logitech 5+1 var bende 350 dolara almıştım amazondan yine baya da memnunum da kulaklık konusunda emin değilim o kadar çok para versem mi vermesem mi diyelogitech nasıl değmesin ? kötü yorum görmedim ben bu arada fiyatıda arttı 120 dolar şuan
çok sağolGüle güle kullan
700 liralık bişeyi 160 liraya buldum daha nolsun la o indirimler kolay kolay gelmez pcyi ordan toplarım belkide türkiye çok kazık
logitech 5+1 var bende 350 dolara almıştım amazondan yine baya da memnunum da kulaklık konusunda emin değilim o kadar çok para versem mi vermesem mi diye
çok sağol
----------
700 liralık bişeyi 160 liraya buldum daha nolsun la o indirimler kolay kolay gelmez pcyi ordan toplarım belkide türkiye çok kazık
311 liraya var aynısı n11'de güzel kulaklıktır
sağol şu 7.1 ses sistemini çok övdüler bakalım artıkgüle güle kullan
öyle bi seçenek yok verdiğim kargo aslında yavaştı 9 16 gün arasında gelmesi lazım. fakat çok sorun yaşadım kredi kartlarıyla o yüzden hızlı kargoya döndürdüler ekstra bir ücret almadılarKac günde geldi caner ?
Kapıda ödeme seçeneği var mı yoktur sanırım ??
öyle bi seçenek yok verdiğim kargo aslında yavaştı 9 16 gün arasında gelmesi lazım. fakat çok sorun yaşadım kredi kartlarıyla o yüzden hızlı kargoya döndürdüler ekstra bir ücret almadılar
100 dolar üstünde vergi var onları bi araştır
Türkiye'ye gelirken devlet ekstradan bir şey sokuyor(ekliyor) mu?
Örneğin 500 TL'lik ekran kartı orada 200 TL diyelim 200 TL'ye mi gelir bana?