Düşünsünler halimizi sayın ADMIN, hem siz server yapımcıları yoruldu, hem biz oyuncular yorulduk. ( Tabi benim gibi akıllı başlı insanlar ) Bu oyuncu kitleleri, şuan ki ler o kadar gereksiz ve saygısız ki hiçbir serverı hak etmiyorlar. Kusura bakmayın ama Silkroad Online bir bataklık haline dönüştü. Öyle bir katman oluşturdular ki hem ucuz server yapımcıları hem oynadığı oyuna değer vermeyen kesim, oyun oynamak isteyen ve sonuna kadar değil, güzel güzel, eğlene eğlene oynayacak kesimin emeğini, hevesini, aklını yıpratıyorlar, söküp alıyorlar. Ne yazık ki bu private server bataklığından herkes kendini kurtarması gerekiyor. Bu imkansız gibi görünüyor, Silkroad Online orjinal serverlarını kapatırsa ancak bu olacak gibi görünüyor. Çünkü hiç kimse zevk alamıyor şu oyundan, samimi söylüyorum. Güzel hatıralarımızı hatırlayıp "Hadi Silkroad Online oynayayım" dediğimizde bu zararlı kitleler bizi bu oyundan soğutuyor ( Hem server yapımcıları hem oyuncular ) Hakkıyla yapıyor olabilirsiniz serverlarınızı, tabi ki öyle fakat servera gelen oyuncular muazzam derecede can sıkıcı, tiksindirici. Nasıl bu konuşmanın devamını getireceğimi bilmiyorum ama siz beni anlıyorsunuz değil mi, yahut diğer insanlar ? Bu bir bataklık, koca bir bataklık..