NR1
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Tem 2014
- Puanı
- 31
Daha önce satın alan varmı acaba? Aldıysa % kaç alkol oranı olanı ve kaçlığını aldığını söylerse sevinirim.Daha önce içtim ama fiyatı hakkında bilgi sahıbı degılım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten şuan internet üzerinden içki satılıyor ya ?? İçki sepeti hala açık ya ? Daha önce içtim doğum günümde arkadaşlarım almıştı,üzerinden 4 yıl geçti ve onlarla irtibat halinde olmadığım için açıp soramıyorum.Kusura bakmada sana neyin havasını atabilirim,liseli diye laf atıp ''xD'' yapman çok garip.İçkiyi buldum %70 50'liği 100TL fiyat aldım,kazık yememek için soruyorum.Burası forum ve yardımcı olmayacaksanız saçma sapan cevaplarda vermeyin.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşa teşekkür ederim.
Herkes dilediği konuyu açabilsin,dilediği yorumu atabilsin diye Off-Topic diye bir bölüm oluşturulmuş..Saçma sapan yorumlar atarak bir birinizi kırmayın lütfen.
Tavsiye etmem içmeni.Tabir-i caizse adamı mal yapıyor Al votka bak keyfine ya ro
internette gördüğünüz videoların gerçekleşmediğini görünce hayal kırıklığına uğramanız muhtemeldir.
@pureLove Konuya gelmeli en bilgili o bu konularda
Orjinali pahalidir yasaktir izmirde felan el altindan bulabilirsin tavsiyede etmem yikilirsin.
Ister xD derim ister xA derim
B.ku yedik. Foruma çocuğun biri daha dadandı. Bu çocuğu iyi takip edin. Çok heroluk yapacak. Neyse, yorum yapmıyorum vesselam...
Isine bak koçum saçma sapan yorumlar atıp canımı sıkmaB.ku yedik. Foruma çocuğun biri daha dadandı. Bu çocuğu iyi takip edin. Çok heroluk yapacak. Neyse, yorum yapmıyorum vesselam...
Isine bak koçum saçma sapan yorumlar atıp canımı sıkma
B.ku yedik. Foruma çocuğun biri daha dadandı. Bu çocuğu iyi takip edin. Çok heroluk yapacak. Neyse, yorum yapmıyorum vesselam...