Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İddaaBu iddaa bölümü bende gözükmüyor ?
Spor bölümünden uzaklaştırıldıysan göremezsinBu iddaa bölümü bende gözükmüyor ?
Spor bölümünden uzaklaştırıldıysan göremezsin
iddaa için vip mi gerek acaba diye düşündün dime doğruyu söyleBu iddaa bölümü bende gözükmüyor ?
orayla bizzat kahraman abi ilgileniyordu ilk açıldığında spor dalları özellikle futbolda tartışma çok olduğu için her hangi bir tartışmada bölüme girme yetkinizi alıyordu diye hatırlıyorum ilk açıldığı zamanlarda arada kaynamış olabilirsin o bölümü bende göremiyorum girmek istemediğim için rica etmiştim benimde bölümü görme yetkime el koymuştu istesende göremezsin artık orayı demiştiDaimon, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
----------
Ben orayı bu üyelikle kayıt olduğumdan beri görmüyorumki uzaklaştırılacak birşey yapayım.
sen vip olmadığın halde görüyorsan öyle bir şey düşüneceğini sanmıyorumiddaa için vip mi gerek acaba diye düşündün dime doğruyu söyle
iddaa için vip mi gerek acaba diye düşündün dime doğruyu söyle
yok la bu resimi görmeden önce diyorum
orayla bizzat kahraman abi ilgileniyordu ilk açıldığında spor dalları özellikle futbolda tartışma çok olduğu için her hangi bir tartışmada bölüme girme yetkinizi alıyordu diye hatırlıyorum ilk açıldığı zamanlarda arada kaynamış olabilirsin o bölümü bende göremiyorum girmek istemediğim için rica etmiştim benimde bölümü görme yetkime el koymuştu istesende göremezsin artık orayı demişti
Hiç bir şey yapmadığından eminsen kahraman abiye ulaş bi
sen vip olmadığın halde görüyorsan öyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum
dediğim gibi üyeliğinin o bölümü görme yetkisi alınmış büyük ihtimal tartışmaya falan katıldın o bölümde el koydular yetkine.Yok giriş yaptığımda gözükmüyor.Giriş yapmadığımda gözüküyor ondan dedim.
dediğim gibi üyeliğinin o bölümü görme yetkisi alınmış büyük ihtimal tartışmaya falan katıldın o bölümde el koydular yetkine.
normalde herkese açık bir bölüm olduğu için giriş yapmadan görebiliyorsun bölümü ama üyeliğinde o yetki kapalı olduğundan göremiyorsun olay bu kadar basit.
o zaman Terk-i Diyar kahraman abiye ulaş ama tartışma gibi bir sebep yüzünden yetkin alındıysa bunu görebilir ve o yetkini tekrar vermezTartışmaya katılmadım.Rütbe ayarlarında birşey var herhalde....
şuan ban yemeden burada durduğuna göre öyle bir şey yok.Artık forumda fikrini söyleyen ban yiyor.Bence banlı üyeler.
Düşünce tarzını biraz değiştirmelisin.Artık forumda fikrini söyleyen ban yiyor.Bence banlı üyeler.
Artık forumda fikrini söyleyen ban yiyor.Bence banlı üyeler.
hitmi kazandırıyolar laçoğu bot onların