Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim felsefede 42.5 ta kaldı bakalım geçircekmi ?
mat'ın 2. sınav 75 tarih felsefe kimya düzelcek diğerleri kalcak yazın dijital elektroniği vermeyi düşünüyorum soruları çaldım zuhahah
Kalmaz konuştum ben o hocayla seni geçirmek istiyorum falan dedi sözlü yapcak perşembe
42.5 geçer herhalde. 35 kalır gibime geliyor , teşekkürü kaçırdık sanırım.
Benim felsefede 42.5 ta kaldı bakalım geçircekmi ?
mat'ın 2. sınav 75 tarih felsefe kimya düzelcek diğerleri kalcak yazın dijital elektroniği vermeyi düşünüyorum soruları çaldım zuhahah
Eğer içine yandığım sınavını 5 soru üzerinde yaparsa, bir soru sadece tek bir boşluk doldurmadan ve oda kitabın en ücra kesiminden alınma bir cümleden meydana geliyorsa, beriki soru yorum sorusu olmasına rağmen hocanın kafasındakini yazmadığın için 0 alabiliceğin bir soru olursa, ardındaki soru namaz yazdırmaksa çok normal düşük not alıp kalman. Aynı acıları yaşayanlar var burda zamanında rahat ol !!!!Din dersinden kalmak...
Eğer içine yandığım sınavını 5 soru üzerinde yaparsa, bir soru sadece tek bir boşluk doldurmadan ve oda kitabın en ücra kesiminden alınma bir cümleden meydana geliyorsa, beriki soru yorum sorusu olmasına rağmen hocanın kafasındakini yazmadığın için 0 alabiliceğin bir soru olursa, ardındaki soru namaz yazdırmaksa çok normal düşük not alıp kalman. Aynı acıları yaşayanlar var burda zamanında rahat ol !!!!
iddaa kuponu was hereBenim felsefede 42.5 ta kaldı bakalım geçircekmi ?