Psychopathic
Aileden
Siz buna Adil kota demişsiniz ama bu bildiğin adi kota beyler bi çözümü varmı bunun 5 gün geçmeden adi kotayı aşıyorum ni etcük ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi oluyor burdan mut ? ;http://192.168.2.1/ bu adrese giriceksin oradan modeinin adı ve şifresini yazıcaksın (her modemin markasına göre değişir bizimki admin şifresi ttnet ) giriş yaptıktan sonra internet seçeneğine tıklayacaksın açılan yerde düzenle butonuna basıcaksın orda mut ayarı karşısında 1492 yazar onu 600 yap ve kaydet işlem tamam
Yok artık hemen deneyeyim umudum yoktu abi
----------
Düşündüğüm gibi işe yaramadı rakamları değiştirerek test yapıyorum
bizim kota 50 gb yi geçince adil kota aktif oluyordu bende mtu yapıp her gün istediğim kadar indirme yapabiliyorum kanıtbizim modeme göre size küçük bir rehber hazırladım umarım yardımcı olur ayrıca şunu da ekleyim bu mtu ayarı torrent ile devasa fark yaratıyor şöyle ki normal halinde adil kota girince 70 kb ile indiriyor mtu ile 850 kb ye çıkıyor[/IMG]
NOT : DİĞER AYA GEÇTİĞİNİZDE KOTANIZ SIFIRLANACAĞI İÇİN MTU AYARINI ADİL KULLANIM SINIRINA GELENE KADAR ESKİ HALİNE GETİRİN SONRA TEKRAR DEĞİŞTİRİRSİNİZ
[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
bizim kota 50 gb yi geçince adil kota aktif oluyordu bende mtu yapıp her gün istediğim kadar indirme yapabiliyorum kanıtbizim modeme göre size küçük bir rehber hazırladım umarım yardımcı olur ayrıca şunu da ekleyim bu mtu ayarı torrent ile devasa fark yaratıyor şöyle ki normal halinde adil kota girince 70 kb ile indiriyor mtu ile 850 kb ye çıkıyor[/IMG]
NOT : DİĞER AYA GEÇTİĞİNİZDE KOTANIZ SIFIRLANACAĞI İÇİN MTU AYARINI ADİL KULLANIM SINIRINA GELENE KADAR ESKİ HALİNE GETİRİN SONRA TEKRAR DEĞİŞTİRİRSİNİZ
[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
Modemin kullanıcı adı ve şifresini nerden öğrenebilirim smile adsl kullanıyorum modem d-link
Kahraman abi şu an bir dosya indiriyorum %85 30dakikaya iner sanırsam Ondan sonra bana bir fikir verir misin 600 yapıyorum o kadar adam da oluyor da ben de niye yerinde sayıyor ?