mugur2
Aileden
Para para para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adolf Hitler'in en sevdiğim sözü
Yapılan bir toplantıda komutanlarından birinin;
- Türkiye'ye neden saldırmıyoruz?
sorusu üzerine;
- Türkler öyle bir millettir ki, eğer saldırırsak tamamını yok etmemiz gerekir, yoksa 1 tane bile hayatta bırakırsak yine bir devlet kurup intikamlarını alırlar
diyen Hitler , İsmet İnönü'ye yazdığı mektupta, Alman birliklerinin Türkiye-Bulgaristan ve Türkiye-Yunanistan sınırlarına 60 km. kala duracağını bildirmiş ve bunu uygulamıştır.
Bunun doğru olduğunu sanmıyorum dostum.
Bunun doğru olduğunu sanmıyorum dostum.
sorusu üzerine;
- Türkler öyle bir millettir ki, eğer saldırırsak tamamını yok etmemiz gerekir, yoksa 1 tane bile hayatta bırakırsak yine bir devlet kurup intikamlarını alırlar
diyen Hitler , İsmet İnönü'ye yazdığı mektupta, Alman birliklerinin Türkiye-Bulgaristan ve Türkiye-Yunanistan sınırlarına 60 km. kala duracağını bildirmiş ve bunu uygulamıştır.
sorusu üzerine;
sorusu üzerine;
Tamamen doğru hatta şuan doları ABD merkez bankası basıyo sananlar var dünya üzerindeki dolar basımı Rotshild adında bir yahudi tüccar ailenin elinde Rotshild i wikipedia dan okumanızı tavsiye ederim hitleri bu kadar güçlü olmasının sebebi rotshild in zamanında yahudi olmasına rahmen hitlere parasal destek çıkmasıdırHitler'in ailevi yaşantısından süregelen yahudi düşmanlığı başka gruplarca keşfedilince ekonomik ve siyasi olarak desteklendi.Geldiği konumun ardından dönemin ticaret ile uğraşan bazı aileleri(bunların neredeyse tamamı israilin kurulmasına karşı çıkan yahudilerdi - para var olm napim devlet kurmayı- diyenler) işte bu azınlık kendi soydaşlarınca desteklenen bir psikopata kırdırıldı.
Hitler düşmanların eline geçer ve idama götürmeden önce sorarlar:
-Ölmeden önce son bir isteğin varmı?
Hitler:Yahudi olmak istiyorum
-Hayatın boyunca yahudileri öldürdün şimdi neden yahudi olmak istiyorsun?
Hitler:Çünkü dünyadan bir yahudi daha eksilmiş olur.
Bunuda arkadaş anlatmıştı
Böyle ölmedi tabi fıkra tarzı birşeyHitler çalışma odasında kendi silahıyla intihar etmiş diye biliyorum.
Tamamen doğru hatta şuan doları ABD merkez bankası basıyo sananlar var dünya üzerindeki dolar basımı Rotshild adında bir yahudi tüccar ailenin elinde Rotshild i wikipedia dan okumanızı tavsiye ederim hitleri bu kadar güçlü olmasının sebebi rotshild in zamanında yahudi olmasına rahmen hitlere parasal destek çıkmasıdır