IMLEGEND
Aileden
Uzun zamandır bu konuda oynayan arkadaşlar dert yandı. Web tabanlı oyunlar arasında üst sırayı dağıtan oyun, agar.io‘yu arkadaşlarınızla oynayabilmek için yapmanız gerekenler:
İlk adım: Arkadaşlar farklı programlar indirmenize hiç gerek olmayan bu adımda; Agar.io’nun anasayfasına geliyoruz. Playyazısının yanındaki Ayarlar işaretine tıklıyoruz. Öncelikle oradan oynamak istediğimiz serverımızı seçiyoruz. Turkey, Europe gibi.
İkinci adım: Daha sonra başka hiçbir şeye dokunmadan, tekrar agar.io’nun anasayfasında F12 tuşuna basıyoruz. Ekranımızın aşağısında bir bölüm açılacak.
Üçüncü adım: O bölmelerde bulunan anabaşlıklardan olan Console yazısına tıklıyoruz. Onun alt kısmında yazan, Connecting to ws://37.187.163.131:1505 (Örnek verdiğimiz rakamlar sizde değişik olacaktır. Merak etmeyin) ws://37.187.163.131:1505bu kısmı kopyalıyoruz.
Dördüncü adım: Kopyaladığımız o ipyi connect (“ws://37.187.163.131:1505â€) haline getiriyoruz. Daha sonra bizle girmek isteyen arkadaşımıza son haldeki connect (“ws://37.187.163.131:1505â€) ipyi atıyoruz.
[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Beşinci adım: Arkadaşımızda play’in yanındaki ayarlardan, girmek istediğiniz severı seçiyor ve F12‘ye basıyor. Daha sonraconnect (“ws://37.187.163.131:1505â€) olan son haldeki ipyi, sizden alıyor ve Console kısmındaki Mavin Ok’un yanındaki boşluğa bunu yapıştırıyor ve entera basıyor. Sağ üsteki LeaderBoard‘tan aynı serverda olduğunu öğrenebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOKTA: Aynı ip üzerine bir çok server olabiliyor. O yüzden ilk seferde denk gelemeyebilirsiniz. Sürekli son haldeki ipyi yazıp enterlamanız gerekmektedir. Son olarak eğer arkadaşınızın girdiği server dolduysa, biri çıkana kadar giremeyebilirsiniz. Kısa bir süre alabilir bu işlem.