Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz, mavi skinini kendi getiriyorbu bu bu insan gibi değil hayvan gibi oynamanı istiyorum.
Eyvallah Aynen sorma ya bir de bu var bilmem gördün müBak bu güzel kanka geçen bi ezik gördüm yi ile 1 vs 1 yapmış koymuş te allam ya xd
Ya bi git bronz bronz konuşmaKule Tatilde.
https://www.facebook.com/photo.php?v=551341951655039&set=vb.100003377177919&type=2&theater
Youtubeye yüklemedim faceden izle benimki daha ŞeQiL
BRONZ olm onlar lol recorder indirdimde qnq görüntü seninkisi gibi değil neden acaba yani sağ sol heryerde bişey var şu lulu gp videosu gibi bide hangi programla çekiyon videoyu frapsmi
Eyvallah Aynen sorma ya bir de bu var bilmem gördün mü
oha bronzmusun olm sen roketle ultiyle adam öldürmüş onları atmış ulan playz istiyoruz biz playzzz xdKule Tatilde.
https://www.facebook.com/photo.php?v=551341951655039&set=vb.100003377177919&type=2&theater
Youtubeye yüklemedim faceden izle benimki daha ŞeQiL
Aynen full-size frapsBRONZ olm onlar lol recorder indirdimde qnq görüntü seninkisi gibi değil neden acaba yani sağ sol heryerde bişey var şu lulu gp videosu gibi bide hangi programla çekiyon videoyu frapsmi
Adam Ahir ile feeder öldürüyo bişi yok biz ulti ile öldürünce bronz oluyo zaten bronz 4'üm yani.Yalan yok.oha bronzmusun olm sen roketle ultiyle adam öldürmüş onları atmış ulan playz istiyoruz biz playzzz xd
Feeder öldürmek ? Sen gel sana da aynı hareketleri yapayım sen de feedersin o zaman Ama sen o Jinx ile bana aynı hareketleri yapamazsın, Draven'a bak la önünde dolaşıyor resmen herif
Adam Ahir ile feeder öldürüyo bişi yok biz ulti ile öldürünce bronz oluyo zaten bronz 4'üm yani.Yalan yok.
bu bronz burda ne halt yemeye çalışıyor cevap verme bile bronz 1 e düşmeye yeter boşver takılma onun dediklerine.
Feeder öldürmek ? Sen gel sana da aynı hareketleri yapayım sen de feedersin o zaman Ama sen o Jinx ile bana aynı hareketleri yapamazsın, Draven'a bak la önünde dolaşıyor resmen herif
Bak bu güzel kanka geçen bi ezik gördüm yi ile 1 vs 1 yapmış koymuş te allam ya xd
troll de mi yapmıyak Tristanayı hiç söylemiyosun :shdabi bu coldwawe forumdaki cheebamlada oynamayın soloya nunu aldı adamın ilk itemi başmelek asası damagenin d sini vuramadı adam xd