JeeKi
Aileden
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda x insan kaynaklarında işe başladım. Ve bu tarz isler hakkında bilgi sahibi oldum . Fizik Olarak Kaslı yapıya sahibim yani daha dogrusu Fit bi vucüdüm ve 1.80 boyum var insan kaynakları bu 2 kriteri önemsemiyor Ama sanırsam ajanslar vucut ve boya bakıyorlar ve fuar / festival vs işlerde yer alacak kişileri öncelikli olarak bu insanlar olarak alıyorlar o yüzden belki aranızda üniversiteli olup bu tarz işlerde yer alan kişiler vardır diye merak ettim ve kafamda soruları cevaplıcaklarını düşünüyorum
İnsan kaynaklarında hiç birşeye bakılmayıp iş oldukca seni ve herkesi gönderen bi yer bu yüzden ben bu 2 kritere önem veren bi yer arıyorum Sizindee calıstıgınız ve memnun kaldıgınız ajanslar var ise detaylı bi sekilde konusabilir miyiz acaba?
İnsan kaynaklarında hiç birşeye bakılmayıp iş oldukca seni ve herkesi gönderen bi yer bu yüzden ben bu 2 kritere önem veren bi yer arıyorum Sizindee calıstıgınız ve memnun kaldıgınız ajanslar var ise detaylı bi sekilde konusabilir miyiz acaba?