Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görgüsüzlük diye düşünen tek benmiyim ?
görgüsüzlük diye düşünen tek benmiyim ?
yaparım ederim deme insanları bozan şey para ve zenginlik o olmayınca öyle dersinde o zenginlik sende olsa o para öyle tatlı gelirki harcamaya kıyamazsınŞu kadar zengin olsaydım bütün Türkiye'nin evsizlerine koskoca bir kent şehir gibi bir yer yaptırırdım.
parayla her şeyi alamazsın beyazŞimdi görgüsüzlüğü bir tarafa bırak o para bende olsa görgüyü bile satın alırım
yaparım ederim deme insanları bozan şey para ve zenginlik o olmayınca öyle dersinde o zenginlik sende olsa o para öyle tatlı gelirki harcamaya kıyamazsın
Sen öyle san. O adamın arabaları için ödediği vergi Türkiyedeki fakirleri doyurur o kadar para olunca neyin görgüsüzlüğü kalır.
yaparım ederim deme insanları bozan şey para ve zenginlik o olmayınca öyle dersinde o zenginlik sende olsa o para öyle tatlı gelirki harcamaya kıyamazsın
ve beyaz mod maskesini takarArkadaşlar adamın parasının kimi doyurup, doyurmayacağını ve ne yapacağını lütfen tartışmayın. Lütfen video hakkında ki görüşlerinizi dile getirin. Birbirinizle tartışmayın.
Ben onu sana diyorum adama değil anca ormanları bozup apartmanlar diksin başka yaptığı birşey varmı ? gördünmü?
Sen öyle san. O adamın arabaları için ödediği vergi Türkiyedeki fakirleri doyurur o kadar para olunca neyin görgüsüzlüğü kalır.
Sen 1 Tl harcamaya kıyamazsın adam Türkiye'yi doyurur.
ve beyaz mod maskesini takar
Şu kadar zengin olsaydım bütün Türkiye'nin evsizlerine koskoca bir kent şehir gibi bir yer yaptırırdım.
Hangi 1 sene Adam iş yeri açar üstüne para kalırDaha fazlasını istersin bundan emin ol.İnsan her zaman daha fazlasını ister.
Bu adamı çarpsalar , çarpan kişi 1 sene boyunca o alışkanlığını bırakır :roll:
İlk 50 deki adamları satın alırBu adam abartılacak kadar zengin değil , yani diğer iş adamlarına bakarak . Sadece reklamı var halk tarafından tanınıyor o kadar . Türkiyede belkide ilk 50 ye giremez.