Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız Aspendos'a otobüs yok özel araba olması lazım. Aquarium'dada sadece balık var. Aspendos iyi fikir ama normal araba varsa gidilir otobüs varmıyo oraya.2 hafta önce Antalya'da tatildeydim. Deniz var yav şükret bizim burada çocuklar nerede su birikintisi bulsa orada yüzmeye çalışıyorlar. Bir de Aquarium'a gidebilirsin kişi başı 33 TL öğrenciye 12 TL yanlış hatırlamıyorsam. Aspendos'a git oraya da giriş ücretli. Kemer yakın araç varsa oraya gidin bakının içimde ukte kaldı benim gidemedim Kemer'e.
Yalnız Aspendos'a otobüs yok özel araba olması lazım. Aquarium'dada sadece balık var. Aspendos iyi fikir ama normal araba varsa gidilir otobüs varmıyo oraya.
Taksi parası vericek kadar zengin olsam yurt dışına tatile giderdim beKiralayabilirsin veya taksi var yani
Taksiyle Laradan Aspendosa kaç para gerek biliyonmu.Kiralayabilirsin veya taksi var yani
Çağatay, Erinç'ide al gel Fethiye'ye.Aramızda 3 saat olmasa bende çağırırım.
Money was here
Çağatay, Erinç'ide al gel Fethiye'ye.
Yol paramı çağatay verirse neden olmasın.
Çağatay, Erinç'ide al gel Fethiye'ye.
Yol paramı çağatay verirse neden olmasın.
Olmadı tüm maxigame fetiyeye para benden
Geri dönüş sizden kalın orda.Sonrası ? Ona göre gelelim.
Olm ciddiyim ben. Gelin Fethiye'ye takılırız.Geri dönüş sizden kalın orda.
Anca ayağına çağır, manisadan 10 saatlik yol geldik sen 2 saatlik yolu kıskanıyon ne gelcem lan.
Olm ciddiyim ben. Gelin Fethiye'ye takılırız.
Ben senin gibi işsiz miyim lan. Benim marketim var. Bırakamıyorum işi - gücü. CEO'yum ben.Anca ayağına çağır, manisadan 10 saatlik yol geldik sen 2 saatlik yolu kıskanıyon ne gelcem lan.
Hakan Market'de CEO süpersin kanka böyle devam et.
Ben senin gibi işsiz miyim lan. Benim marketim var. Bırakamıyorum işi - gücü. CEO'yum ben.