LessQuen
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 30 Haz 2011
- Puanı
- 3
AP YI
Summoner Spells
Flash
Ignite
Tercihen Clarity : Pek önermiyorum ama belki bazı arkadaslarımız kullanmak isterse mana regen runes i yoksa kullanabilir.
Masteries
9 - 0 - 21
Skill Önceliği
Highlander
Runes
Lane
Solo lane yada mid gitmek çok daha yararlı olur. Q ile sürekli farmlar ve aynı zamanda adamın canını götürebilirsiniz. Canınız azaldığında ise Meditate yaparak lanede rahatlıkla durabilirsiniz.
Items
Başlangıç olarak Doran's Ringle
alabilirsiniz.
Team Fight
Team fightta öncelikle yapmanız gereken arkada beklemek.Takımınız önden girdikten sonra karşı takımdan birinin canının azalmasını bekleyin. Canı azaldığında ulti ve alpha strike yapın. İlk killi calın. Çünkü ilk killi caldıgınızda ultinizin ve Alpha Strike'ın cooldownları yenilenecek ve tekrar atabiliceksiniz.
İlk kisiye attığınız Alpha Strike digerlerinede sekicek ve canları azalıcak. Sonra yine ulti Alpha Strike yapın bu comboyu tutturarak pentaya kadar gidebilirsiniz. ( Fazla sayıda penta ve quadra attım bu şekilde Eğer Teamfightta canınız azalırsa flaslanıp teamfighttan uzaklasın ve meditate ile canınızı doldurun. Comboları yaparken lichbane'yi kullanmayı unutmayın.
Karsısında Zayıf Olduğu Championlar:
Çok fazla CC'e sahip olan championlara karşı zayıftır. Cünkü meditate yaparken bozabilir meditate'i.Benim cok zorlandıklarım Cho'Gath, Blitzcrank, Janna ve Alistar
Replayleri koyucam bir ara izlemek isterseniz indirip izleyebilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.
Son düzenleme: