Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle anlatayım 1 lvde 2 kutu arasında kalan adam çok rahat ölüyor ileriki lvlerdede sen ne kadar ap kasarsan o kadar fazla vuruyor box - e ve ultisiAp Shacoda kutusunun hasarımı artıyor ne avantajı var ?
şöyle anlatayım 1 lvde 2 kutu arasında kalan adam çok rahat ölüyor ileriki lvlerdede sen ne kadar ap kasarsan o kadar fazla vuruyor box - e ve ultisi
resimlerde ilgimi çeken gelen lp ler
Late'de bi dezavantajı veya avantajı oluyormu cünkü tanky champ değil anca klona focus atarlarsa tfde iş görür diye düşünüyorum yoksa direk ölür :S
?
Edit : gerci apsın kum saati iş görür
----------
Azmı Cokmu ?
Benim bildigim oynayamayanlara göre useless salih ben uzun zamandır oynadıgım için sorun olmuyor her türlü eleştiriye açığım oyunda zaten first bloodu başka laneler almaz ise ben alıyorum oda sağolsun karşının junglesi bushda boxlarıma takıldığındaMoralini bozmak istemem fakat AP shaco useles .. Maalesef pek fazla birşey yapamazsın belki zevklidir bilemem ama gerekten öyle iki tane fotoğraf koymuşsun ikisindede seninle birlikte birileri kasmış tek başına kassan zevk alamazdın
Azmı Cokmu ?
yalnız o alıntı jeekyninÇok 1 lp geliyor bana
Latede o E hayvan gibi dmg vurdugundan gerek kalmıyor tfde yapman gereken cloneyi yolla patlasın gir içeri q basıp w at kes işte zaten clone patladıgında %99 canlar yarıdagüzelde oyun lateye kalırsa bence useless abi ha kalmadan sur çekerlerse eyvallah
yalnız o alıntı jeekynin
merak etme bende ona göre bi ayar çekerim itemlerdeKarşı takımdaki sup veya jungle ne item kasıcağını biliyorsa malesef bir iş yapamıyorsun ama düşük liglerde gerçekten elo boost.
q var diye flasha hiç ihtiyac duymuyorum 6 olunca zaten gir bush'a yolla cloneyi adamın üstüne biraz 2 3 kere creep alıyorum yarı canı kalıyor gerisi geliyorama cidden çok eğlenceli bende bi ara çok oynardım adamı kandırmak gibisi yok