Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Ufuk Can Deniz
Yaşadığı Şehir : Antalya
Memleket : Niğde
Meslek : Öğrenci
Tuttuğu Takım : Galatarasay (Fanatik)
Burcu : Terazi
Hobileriniz :Müzik Dinlemek,Bilgisayar Oyunları Oynamak(online),PS'de Arkadaşlarla Pes Oynamak
Fobileriniz :Kitap Okumaktan Nefret Ederim, Çok Büyük Bir Yanlışım Ama O Alışkanlığı Yakalayamadım.
Forumdaki İlk Nick'i :ApAcHe_o7
Silkroad İle Tanışması :Küçükken Misafirliğe Gitmiştim Orada Abi Oynamıştı , Baktım Çok Hoşuma Gitti . Sonra Eve Bilgisayar Alınınca Temelli Başladım Artık Bırakamıyorum ( Bu Sene Hariç Bu Sene Temelli Bıraktım Seneye Devam İnşallah )
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? :İlk Zamanlarda Black Pearl İnfinity Amaçlı Burdan Bilgi Almak Açısından Kayıt Olmuştum Baktım Hoşuma Gitti Bir Daha Çıkamadım
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Silkroad da çar almıştım 5 sene önce herkes beni böyle tanıdı bu yüzden değiştirme gereği duymadım bu nick'i söyleyin bir çok silkroad'cı tanıyor
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? :#1.KÜFÜR 2.büyüklere saygısızlık 3.Oyun Dahil Olsa Hırsızlık
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? :Futbol Eskiden Her Hafta Banko Halı Sahaya Giderdim Her Hafta Kesin Ama Bu Sene Gidemiyorum. Futbol Çok Hoşuma Gidiyor Oynarken Herşeyi Unutuyorum. Bu Arada Santrafor Oynuyorum Arkadaşlar Drogba Derler Birazda Esmerim Ondan
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Bill Gates
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Ağırlıklı Yabancı Pop Dinlerim , İnna- Dejavu
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? :Severim,Adana, Mersin,Isparta,Burdur , Konya, Niğde , Antalyanın Çoğu Yeri
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Amerika ,New York
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Ümit Çok İyidir Severim,Saygıda Kusur Etmem Oda Bana Sevgi Gösterir.
Terk-i Diyar : Kahraman Abi İle Fazla Konuşmadım Ama Ağır Abi Gibi
Antibiotic :Salihcanı Pek Tanımıyorum.
Intensify : Deniz severim İyi Birisi
xbox360 : Tanımıyorum , Ama Tanışmak İsterim
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? :Evet , İyi Yemek Yaparım Ama Çok İyi De Yerim
En sevdiğiniz renk ? : Kırmızı
En sevdiğiniz film ? :İn Time ( Zamana Karşı) Çünkü İnsanlara Zamanın Ne Kadar Değerli Olduğunu Hatırlatıyor Herkesin İzlemesini Şiddetle Tavsiye Ediyorum
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? : Kitap Okumuyorum,Okuma Alışkanlığım Hiç Yoktur.
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? : çevremdekilere göre matematik (sayısal zekalı bir insanım zekiyim) ve böyle düşünülmekten hoşnutum
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Bir Ara 10 Kişilik Bir Gondola 30 Kişi Binmiştik Çok Korkmuştum Kopcak Uçucaz Diye
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Amerika , New York
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? :1.ANNEM 2.BABAM 3.KARDEŞİM
Hayvan besliyor musunuz ? : Evet , Muhabbet Kuşum Var 2 Taneydi Kaçtılar Gene Aldım 1 Tane
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Sarışın Sarışınlara Zaafım Var
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Malesef Yok Ama Bred Pitt'e Benzesem Hiç Fena Olmazdı
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? :Aşk , Meşk Boş İştir
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? :4 yıllık Bir Bniversite Bitirip, Aless Sınavına Hazırlanıp Üniversitede Öğretim Görevlisi Olmayı Düşünüyorum Çok Çalışmam Lazım Bunu Biliyorum Ama Ne Pahasına Olursa Olsun Çalışıcam (Git Gide Ünvan Yapmak İstiyorum Dr. ,Ydr. Doç. , Doç. Dr ,Prof. i Ordinaryus Prof.'a Kadar Yolu Var )
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? :Çok İyidir, Sevilen , Espritüel Biri Derler Benim için
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Bill Gates
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : Biriktirme Taraftarıyım
Hangi mevsimi seversin ? :Kesinlikle Yaz ,Tatil,Kum,Deniz oh oh özledim Yazı
En sevdiğin dondurma ? : Bence BU Soru Kalkmalı Kötü Yerlere Gider Sonu
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Çok Güzel Herkesin Bir Birini Tanımasına Yardımcı Oluyor. Teşekkürler.