ProofStriker
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Şub 2013
- Puanı
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha ..... güzelim araç ne hale gelmiş geçmiş olsun kardeşim sana zarar gelmemiş.
Eğer kasko varsa aracın bedeli kadar tazminat alırsın.
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Bildiğim kadarıyla kasko bedelini almak için arabanın pert kaydı olması gerekir yani kullanılamayacak durumda olunca kaskoyu verirler diye düşünüyorum.
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Geçmiş olsun pek bilgim yok ama perte çıkacak gibi görünmedi
Senin aracında bir sıkıntı yok, perte çıkmaz. Kasko kaza masrafları için %50 yardım yapar büyük ihtimal ile.
Bu da benim kazamdı. Ben üst yoldan düştüm diğer araç ile kafa kafaya çarpışmıyayım diye. Çift şerit yolda gidiyordum 60-70'le. Karşı şeritten, benim şeride bir araç geçti sollama yapmak için fakat hiç boşluk yoktu. Kafa kafaya çarpışmamıza çok az kala o sağa, ben sola kırdım. Benim solumda alt yol vardı, onun sağında araç vardı. O yırttı ben 3 takla attım. Neyse ki sağ sağlim çıktım araçtan.. Dediğim gibi senin aracında bir sıkıntı yok gibi duruyor. Perte çıkma durumu aracın yürüyen aksamının komple hasar görmesi ile oluyor..
Teşekkür ederim.. Hava yastığı olayını bilmiyorum.çok çok geçmiş olsun umarım bunlar bize ders olur. eskişehire gidicem herşey orda belli olucak bakalım bazıları 2 hava yastıgı acıldıgı zaman perte cıkar diyo ama bilmiyorum sorayım dedim..
Teşekkür ederim.. Hava yastığı olayını bilmiyorum.
Polisler tutanak tuttuysa onlara sor bunu. Haklıyı, haksızı onlar belirliyor. Tutanak seni haksız çıkarırsa kasko firması dava açabilir. Böyle bir hakları var. Aracın "tüm" masraflarını sana ödettirebilirler. Dediğin gibi karış tarafında aracı pert olduysa "0 KM" araç ücretini hazırlamaya başlasan iyi olur.. Fakat sen haklıysan ve onlar seni haksız çıkarmaya çalışıyorsa hiç çekinme karşı dava aç..aracın saşisi falan gitmiş çekiciler pert dediler karşı tarafın aracıda pert sucu bana yıkmıslar karşı tarafın aracındada kasko varmış kaskosu dava açabilir falan diyolar böyle birşey mümkünmü ?
Polisler tutanak tuttuysa onlara sor bunu. Haklıyı, haksızı onlar belirliyor. Tutanak seni haksız çıkarırsa kasko firması dava açabilir. Böyle bir hakları var. Aracın "tüm" masraflarını sana ödettirebilirler. Dediğin gibi karış tarafında aracı pert olduysa "0 KM" araç ücretini hazırlamaya başlasan iyi olur.. Fakat sen haklıysan ve onlar seni haksız çıkarmaya çalışıyorsa hiç çekinme karşı dava aç..
Kendini haklı buluyorsan savunmalısın. Köşeye çekilip olayları izleme. Olayın başrol oyuncusu sensin zaten, müdahele et gerektiği yerde.O anayoldaydı ya o yüzden suclu ben oluyomuşum kontrollü geçiş var araç süratliymişti frene hiç basmamış ama kornaya bastım duymadı demesini biliyolar kornaya basan birisi frene basmazmı hiç ya
Kendini haklı buluyorsan savunmalısın. Köşeye çekilip olayları izleme. Olayın başrol oyuncusu sensin zaten, müdahele et gerektiği yerde.
Kaza raporunu o gün tutmadın mı ?
Sen farkında olmadan suçu sana yıkmış olabilirler.
Kaza esnasında sen tali yoldan ana yola çıkarken sana araç çarptı ise kaçarın yok suçlu sensin.Bunu not düşeyim dedim.
Aracın pert olması için şasesinin yerinden oynaması lazım.
Ve kazada sen haksızsan sigorta şirketi sana parayı ödetmeye çalışabilir. Yiyen s,gortacı istersen senin için ayrıntı alabilirm konu hakkında.
ya ben hiç bişey hatırlamıyorm ki karşıda adam vardı bekliyodu ben sellektör yaptım o görmedi falan dedi suclu o dedi zaten benm ön komple gidik ön tampon gitti o süratliydi beni geri fırlattı
----------
kaza gün 00,48 sularında meydana geldi , evet suçlu benim ya aracın şasesi zaten yerde oynuyo komple gidik yamulmuş , sigortamda var kaskomda alkol yok bilgilendirirse çok makbule geçer.
Abi üç kağıtçı çok ortalıkta. Olan sigortayı yok gibi gösteriyorlar. Hem sigortadan hemde karşı taraftan para alıyorlar. İnşallah arkadaşa da yapmazlar aynısını..eğer birinden biri yoksa para için sana gelecekler.
Abi üç kağıtçı çok ortalıkta. Olan sigortayı yok gibi gösteriyorlar. Hem sigortadan hemde karşı taraftan para alıyorlar. İnşallah arkadaşa da yapmazlar aynısını..
Kendi sigorta şirketine sorgulatırır.Eğer öle birşey yaparlarsa karşı dava açıp nitelikli dolandırıcılıktan dona almaya kadar iş uzar. Arkadaşın uyanık davranıp söylenenlere değil evraklara itibar etmesi lazım.