Ruthless
Aileden
Beyler bugün ki ygs denen illeti geçer bir puanla atlattığıma göre artık pc başına dönme vakti geldi.
Range ve adc hero alacağım sizce ne olabilir ?
Range ve adc hero alacağım sizce ne olabilir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayne alma bence kastığında çok güçlü olduğu için artık onu counterlamak için herşeyi yapıyorlar. Ranked atıyosan easy de biraz iyi olan champları al. Bak bende vayne var evet süper bir adc ama onu aldığımda bütün takım baskı yapıyor ve easy de 1 kere öldünmü toplaman çok zor. Anlamadığım şey ise range ve adc diyosun ikisi aynı şey değilmi ? Ad ve range mi diyecektin (sana benim adc tavsiyem draven + twitch + mf olur )
easy dediğin yer neresi ? early olmasın ovayne alma bence kastığında çok güçlü olduğu için artık onu counterlamak için herşeyi yapıyorlar. Ranked atıyosan easy de biraz iyi olan champları al. Bak bende vayne var evet süper bir adc ama onu aldığımda bütün takım baskı yapıyor ve easy de 1 kere öldünmü toplaman çok zor. Anlamadığım şey ise range ve adc diyosun ikisi aynı şey değilmi ? Ad ve range mi diyecektin (sana benim adc tavsiyem draven + twitch + mf olur )
aynen bunu bende farketmiştim saldırı gücü taşıyıcısı diyorlar ama hep rangeli anlamına geliyor tr de. Ben varusu da beğeniyorum range adc lerin hepsini alman lazım adc seviyorsan. Karşındakini counterlamak istersin. Mesela ez in counteri graves gibi.
ADC = Saldırı Gücü Taşıyıcısı Demek İlla Rangeli Değil Örnek Verirsek:
Master yi ve Fiora Bunlarda ADC'dir.
easy game diyorlar ya öyle demek istedim. Ya oyunun başlarında diyeyim al Türkçesieasy dediğin yer neresi ? early olmasın o
easy game kolay oyundu demek anlamında la hiç oyun başlarına easy game diyen duymadım ben early derler
easy game diyorlar ya öyle demek istedim. Ya oyunun başlarında diyeyim al Türkçesi
Enter basamıyorum ınternet explorer kullanırken neden bilmiyorum ama cok sinir bir şey... Neyse diyeceğim şu eğer rp ile alıyorsan, her hafta 6300'lük 1-2 heroyu al indirime giren, ama dikkat et tarihlerine bak indirime giriceklerden alma. Diğerlerini bu heroları denerken biriktirdiğin parayla alırsın ucuzlar zaten ^^Jayce aldım 2700 rp var suan bakalım kafama göre alırım birşey.
Enter basamıyorum ınternet explorer kullanırken neden bilmiyorum ama cok sinir bir şey... Neyse diyeceğim şu eğer rp ile alıyorsan, her hafta 6300'lük 1-2 heroyu al indirime giren, ama dikkat et tarihlerine bak indirime giriceklerden alma. Diğerlerini bu heroları denerken biriktirdiğin parayla alırsın ucuzlar zaten ^^