yunt1
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olum spoiler yapsaydın ya.
sondaki haberi diyorsan spoiler değil heryerde yayınlandı ^^ zaten internetden baksaydın çizgi romanındaki red arrowun gerçek ismide roy harper
red arrow kötü bir karaktere benziyor ?
görünüşüne bakarak öyle bir yorum yaptım kötü adamlara benziyorKötü değil green arrowla birlikte çalışacak
22 veya 23 bölümden oluşuyorArrow 1 kaç bölümden oluşuyor . Şuan dizilerde en rağbet gören bu herkes konuşup duruyor merak ettim.
Güzelse özelden link atıp birisi verebilir mi? bir bakayım nasıl.
22 veya 23 bölümden oluşuyor
Arrow 1 kaç bölümden oluşuyor . Şuan dizilerde en rağbet gören bu herkes konuşup duruyor merak ettim.
Güzelse özelden link atıp birisi verebilir mi? bir bakayım nasıl.
Onu izledikten sonra izlemediysen twd,supernatural de başla vaktin varsa eğerAnime gibi sarar o zaman o beni , güzelmiş.
Sezon 2 Trailer yayınlandı
sonda gördüğümüz karateci abla bizim laurel. Namı diğer black canary.
Black Canary geldiyse diğer dc kahramanları da gelecek mi çok merak ettim şimdi. Süper lan Ne bileyim ufaktan da olsa supermandir batmandir efsaneleri görmek isteriz. Smallville'de 10 sezon göremedik batman'i. Arrow'da iki görünse gitse süper olur.
İpini koparan süper kahraman oluyor arkadaş ! Bu laurel de gittiyse kim olucak korunmaya muhtaç güzel kadınımız?sonda gördüğümüz karateci abla bizim laurel. Namı diğer black canary.
Black Canary geldiyse diğer dc kahramanları da gelecek mi çok merak ettim şimdi. Süper lan Ne bileyim ufaktan da olsa supermandir batmandir efsaneleri görmek isteriz. Smallville'de 10 sezon göremedik batman'i. Arrow'da iki görünse gitse süper olur.
bende çinli abla sanmıştım .slaurel derken ? nasıl ya ??
İpini koparan süper kahraman oluyor arkadaş ! Bu laurel de gittiyse kim olucak korunmaya muhtaç güzel kadınımız?
bende çinli abla sanmıştım .s
İpini koparan süper kahraman oluyor arkadaş ! Bu laurel de gittiyse kim olucak korunmaya muhtaç güzel kadınımız?
bende çinli abla sanmıştım .s