pagedown
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Tem 2013
- Puanı
- 0
araştırdım güzel birşey gibi gözüküyor . çıkan arkadaşlar varsa maceralarını anlatabilirlermi ro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemiştim olmadı uğraşmadım bende, çıkan arkadaşım var doğrumu söylüyo bilmiyorum ama güzel bir hismişaraştırdım güzel birşey gibi gözüküyor . çıkan arkadaşlar varsa maceralarını anlatabilirlermi ro
Buna inanan varmı hala
Her hafta sonu çıkarım.:wgl:
bilmem inanmayan tek sensin galiba okadar araştırdım girmeyen yok ey gidi .ss
----------
bi gün beraber çıkak panpa
sezer diyorsa denemeyin ama sezerden her türlü 3 harfli , şeytan , hayalet ile ilgili bilgi alabilirsinizDenemeyin.
Denemeyin.
sezer rec 1 rec 2 varya hani film onları tavsiye edermisin lo ben türkçe dublaj izledim yinede güzeldi 2 ve 3. recler nasıl iyimi ?Denemeyin.
Bak benim en sevdiğim serisi rec 2'dir.Acayip hoşa gitti.Rahipli felam.Hani rahip diyordu, tanrı onları karanlığa hapsetti.Işıkları kapatıp kapı fılan görüyordu.Ben en çok o seriyi beğendim.3'e gelince, 3 1 ve 2'den çok bağımsız.Tamam vakit geçirmeklik izlenir.Kan görmek istiyorsan izle.Ama filmi şöyle özetleyeyim, adamlar 2'nin devamı olarak çekmemiş. Adamın biri düğünde dönüşüyor milelti ısırıp diğer insanlara bulaştırıyor. O ona o ona. Yani 2.filmden bağımsız.sezer rec 1 rec 2 varya hani film onları tavsiye edermisin lo ben türkçe dublaj izledim yinede güzeldi 2 ve 3. recler nasıl iyimi ?
tamam eyvallah indirem bi ya rec güzeldi rec2 daha güzel diyorsun vallaha on numara film yapmış adamlarBak benim en sevdiğim serisi rec 2'dir.Acayip hoşa gitti.Rahipli felam.Hani rahip diyordu, tanrı onları karanlığa hapsetti.Işıkları kapatıp kapı fılan görüyordu.Ben en çok o seriyi beğendim.3'e gelince, 3 1 ve 2'den çok bağımsız.Tamam vakit geçirmeklik izlenir.Kan görmek istiyorsan izle.Ama filmi şöyle özetleyeyim, adamlar 2'nin devamı olarak çekmemiş. Adamın biri düğünde dönüşüyor milelti ısırıp diğer insanlara bulaştırıyor. O ona o ona. Yani 2.filmden bağımsız.
Yok vize yok astralda istediğin gibi dolaş.Ben çıkacaktım da vize problemi oldu