CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam sunum yapıyo resmen atalay gülebilceğimiz bi şekilde anlatıyo en azından şahsen ben 2003te anlatan adama pek gülemezdim.
türkiyede adam akıllı stan-up yapan kaç kişi var ? stand-up dediğinde çoğu kişinin aklına ilk gelen isim cem yılmazdır atalayın tarzıda biraz cem yılmaza benziyor adamın adını çakma cem yılmaza çıkardılar.atalayın gösterisi vs benim hiç hoşuma gitmedi ama adamın emeğinede böyle saygısızlık yapılması hiç hoş değil.Cem Yılmaz ile Atalay Demirciyi kıyaslayanlar yarın birgün Atalay ve Kemal abimizide kıyaslarlar.
Hangi zihniyet bunlar
süslemiş yapmış adam sadece o gösteriyi yapsa tamam ama bi tek onu anlatmadı ki bu sadece yaptıgı stand up'ın ufak bi kısmı çok takılmamak gerek böyle şeylere.Öncelikle şunu söyliyeyim adam 1. oldu mu oldu. Siz burda ne kadar tartışsanız da bu değişmeyecek.
2003'deki adam dediğin Ahmet Şerif İZGÖREN, kendisi komedyen değil o yüzden anlatış şekline gülmemen gayet doğal.Videoda da komedi tarzı bir şey yapmaya çalışmıyor o yüzden anlatım tarzı öyle.
yani kesinlikle haklısın.Çok yanlış yaklaşıyorsunuz olaya, çook. Ne gerek var insanları kıyaslamaya, ikisini de keyifle izlemek varken?
süslemiş yapmış adam sadece o gösteriyi yapsa tamam ama bi tek onu anlatmadı ki bu sadece yaptıgı stand up'ın ufak bi kısmı çok takılmamak gerek böyle şeylere.
----------
yani kesinlikle haklısın.
karşılaştırmadım adam sade bi dille anlatıığı şeyi atalay harmanlamış stand up'una eklemiş yoksa kimseye sözüm yok cem yılmazı izlerim bittimi açar atalay ata demirer gibi gibi adamların hepsini izlerim.Çoğu'nun tarzı farklı severek izlerim beğenmezsem de saygı duyarım sorun yokBen zaten adamın gösterisine bir şey demiyorum.Beni güldürdü mü? Evet, ha o zaman güzeldir bu bana göre.
Sadece Ahmet Şerif İZGÖREN ve Atalay DEMİRCİ'yi karşılaştırmışsın anlatışları bakımından ona bi açıklık getirmek istedim.
karşılaştırmadım adam sade bi dille anlatıığı şeyi atalay harmanlamış stand up'una eklemiş yoksa kimseye sözüm yok cem yılmazı izlerim bittimi açar atalay ata demirer gibi gibi adamların hepsini izlerim.Çoğu'nun tarzı farklı severek izlerim beğenmezsem de saygı duyarım sorun yok