Miav
Aileden
Selamun aleyküm beyler uzun zaman oldu askerdeyim şuanda şafak baya karanlık daha yeni zaman bulabildik ankarada havacı olarak askerliğe devam ediyoruz zaman geçmiyor burda pek ankarada olan varsa görüşebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biter toruun biter atarsa ''44''
Kuzey Irak zaho usta birliğimiz hayırlı olsun
Refize olarak keskin nişancı olduk nasip kısmetmiş haftaya cuma günü gidiyorum şuan izindeyim gidipde dönmemek var gelipte görmemek var hakkınızı helal edin
Kuzey Irak zaho usta birliğimiz hayırlı olsun
Refize olarak keskin nişancı olduk nasip kısmetmiş haftaya cuma günü gidiyorum şuan izindeyim gidipde dönmemek var gelipte görmemek var hakkınızı helal edin
44 ne ya opel mi kiralıyoruz :whst
Ooo Zakhu Zaxo he çok iyi kardeşim ticaretciler ile aranı iyi tut felaket ticaret dönüyor orada Allah yardımcın olsun
- - - Güncellendi - - -
$ 22
22 çocuk çok değil mi nasıl bakacaksın
Az kalmış dostum Allah hayırlı yolculuklar güzel günler nasip eder inşallah
Eyvallah kardeşim hergün birini satıyorum torunlara
Cuma günü şemdinliye 13 tane devrem gelicek kardeşim hepsi sağlam çocuklarBen hakkari şemdinlide satacak torun bulamıyordum
Cuma günü şemdinliye 13 tane devrem gelicek kardeşim hepsi sağlam çocuklar
Yeni yeni vatanın askere ihtiyacı olduğu dönemdeyiz şuanda ilkokul mezunu sözleşmeli er alımı baslatıldı zaten sivilleşiyor yoksa ordu.2013`de nerdeydi bunlar