Weedman
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Şub 2016
- Puanı
- 3
[ACIKLAMA]Ben "ControlClick" fonksiyonu için SBot'u seçtim.[/ACIKLAMA]
[BILGI]Öncelikle "AutoIt Window Info"yardımıyla SBot üzerinde tıklanmasını istediğimiz buton'un "Window & Control"bilgilerini alıyoruz.
(Kullanmayı bilmeyenler için; "Finder Tool" bölümündeki crosshair tarzı simgeyi sürükleyerek bilgilerini almak istediğiniz yerin üstüne bırakıyoruz.) [/BILGI]
[UYARI]Ben böyle bir Gui hazırlayıp 6 adet Button koydum. Ardından SBot "Start Game!"butonunun bilgilerini çektim.[/UYARI]
;Şimdi gelelim SciTe Script Editor`e
Bir Sonraki Konu;
[BILGI]Öncelikle "AutoIt Window Info"yardımıyla SBot üzerinde tıklanmasını istediğimiz buton'un "Window & Control"bilgilerini alıyoruz.
(Kullanmayı bilmeyenler için; "Finder Tool" bölümündeki crosshair tarzı simgeyi sürükleyerek bilgilerini almak istediğiniz yerin üstüne bırakıyoruz.) [/BILGI]
[UYARI]Ben böyle bir Gui hazırlayıp 6 adet Button koydum. Ardından SBot "Start Game!"butonunun bilgilerini çektim.[/UYARI]
----Basic Window Info----
Title : SBot v2.0.44 (C)2008-2016 by bot-cave.net
Class : wxWindowClassNR
----Basic Control Info----
Class : Button
Instance : 1
[COLOR=#0000cd]Case[/COLOR] [COLOR=#696969]$Button1 [/COLOR][COLOR=#008000];Gui üzerine eklediğiniz butonun ismi. (benim Start Game! butonum)[/COLOR]
[COLOR=#000080]ControlClick[/COLOR][COLOR=#ff8c00]([/COLOR][COLOR=#ff0000]"SBot v2.0.44 (C)2008-2016 by bot-cave.net"[/COLOR][COLOR=#ff8c00],[/COLOR] [COLOR=#ff0000]"Start Game!"[/COLOR][COLOR=#ff8c00],[/COLOR] [COLOR=#ff0000]"Button1"[/COLOR][COLOR=#ff8c00]) [/COLOR][COLOR=#008000];ControlClick ( "title", "text", "controlID")[/COLOR]
Bir Sonraki Konu;
-ControlGetText (Yine SBot üzerinden anlatıp Char, Level, Gold, SP vs. bilgileri çekmeyi göstereceğim.)
Son düzenleme: