caglar39294
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 May 2009
- Puanı
- 1
Kodu başka bi yerden alıp editledim ve size sunuyorum isteyen direkt linkten indirir isteyen kodu kopyala yapıştırla kendi yapar.
Kısaca anlatayım istediğiniz tuşa bastırabilirsiniz ch iseniz imbue bascaksanız x1 ya da çeşitli kombinasyonlara basar. Macro çalıştıktan sonra "p" tuşuyla durdurabilirsiniz. Isro da denedim olmuyor fakat hackshieldi kırdıktan sonra çalışacağını düşünüyorum
Kod üsttedir.Hayırlı olsun
Kısaca anlatayım istediğiniz tuşa bastırabilirsiniz ch iseniz imbue bascaksanız x1 ya da çeşitli kombinasyonlara basar. Macro çalıştıktan sonra "p" tuşuyla durdurabilirsiniz. Isro da denedim olmuyor fakat hackshieldi kırdıktan sonra çalışacağını düşünüyorum
Kod:
MsgBox ( 0, "MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz", "Made by MaYBe1DaY")
$rslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 1 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","1")
$nslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 2 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","2")
$zslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 3 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","3")
$yslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 4 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","4")
$xslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 5 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","5")
$cslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 6 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","6")
$vslot=inputbox("MaYBe1DaY Macro Hoşgeldiniz","Skill 7 tuşunu giriniz: 1, 2, 3","7")
$msg = 0
$i = 1
While $i =1
Global $Paused
HotKeySet("p", "Pause")
WinActive("SRO_Client")
Sleep (50)
send($rslot)
Sleep (100)
send($nslot)
Sleep (300)
send($zslot)