Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmza idare eder, avatar berbat.
Taylor'a hiç benzemiyor la Evet imza hoş ama avatar pek olmamış gibi hocam.
Ben Japon felan mı seviyorum ki? Yakın çekim kötü durmuş.
Paintlemi yaptın la , şakaydı fena değil işte güzel duruyor
Beni biri ile felan mı karıştırıyorsun? Nickime dikkatli bak bakalım bi.O avatardan bahsediyorsan açma bile o konuyu.^^
japonlu kız ? allah seni ne yapmasın ya resul
Sen buralardamıydın bileyim 2 japonlu kız atardım
Hem avatarda imzadaki resmin aynısı nası kötü olmuş
----------
Avatarda imzanın aynısı buraya koyunca biraz soldu rengi ama
link çevirirken bi gif atmıştın ondan bahsediyorsanız onu neden silip sana kızdı bende anlamadım
O Avatardan Bahsediyorum
japonlu kız ? allah seni ne yapmasın ya resul
link çevirirken bi gif atmıştın ondan bahsediyorsanız onu neden silip sana kızdı bende anlamadım
Çok garip duruyor beğenmedim.(Dost acı ve doğru söyler)
Esmer koyda etrafım şenlensin.
Belki benim laptop'um bozuktur kıza bakınca boya küpü görüyorum ortalıkta güzellik yok ki
Ne oldu ki
Bende anlamadım ama o kızdan bahsediyoruz
----------
Ben belki sadece kıza baktığım için güzel geliyordur
----------
Burası Sarışın Severler Konusu Esmerler Giremez
çekik dersin anlarım asyalı dersin anlarım japon desen tamam oda doğruda japonlu kız ne lan ? barış şu sildiğin gif olayına açıklık getirmeni istiyoruz her hangi bir açıklık falanda yoktu gifde
Ne oldu ki
Bende anlamadım ama o kızdan bahsediyoruz
çekik dersin anlarım asyalı dersin anlarım japon desen tamam oda doğruda japonlu kız ne lan ? barış şu sildiğin gif olayına açıklık getirmeni istiyoruz her hangi bir açıklık falanda yoktu gifde
Kızdığım felan yok sadece kaldırmasını söyledim, her şeyi abartmayın, abooooo.
yalana bak yalana acımadan sildin gifi hatta benim alıntı yaptığım mesajıda yarım yamalak düzenledin. resul!!! şaka yapıyorsan hiç komik değil gülmüyorum bile diyene bakKızdığım felan yok sadece kaldırmasını söyledim, her şeyi abartmayın, abooooo.