Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TEEN WOLF isimli yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olan ''Bana Bak'' 9 Aralık'da başlıyor. Fakat dizinin hangi kanalda yayınlanacağı hala açıklanmadı.
Medcezir gibi bir uyarlama dizi tuttuysa buda tutar gibime geliyor. Efekteklerin yapım aşamasında falan Mehmet Turgut varmış iyi şeyler çıkabilir ortaya.
Türk dizi mantığında yani uzun süreli yaparlarsa tutmaz tutsa da giderleri karşılayamayacağından yayından kaldırılır yada gider azaltılır kalite düşer haliyle tutmaz
umarım güzel olur
Çok merak ettim nasıl olacak.Kurgunun ve efektlerin nasıl olacağına bağlı.Uzun olursa tutması imkansız,geçen gün okula Murat Cemcir ve Ahmet Kural söyleyişiye geldiler ve dizi süreli hakkında konuştular onlarda kısa olmasından yana