Bildiğimiz üzere isroda arena coinleri iteme çeviren bir npc var ama bizde bu yok Çevirmek için arena coin yeterli değil ayrıca Red Diamond gerekli yani isroda Npcden alıyoruz burda siteden gene gold ödüyoruz itemler ve gerekli RD ve Coin sayfanın altında belirtilmiştir gelelim Anlatıma
Öncelikle Sayfa Linki=sroCN
[ACIKLAMA]Konu anlatımı Tamamen Bana Aittir umarım Yardımcı olmuşumdur artık arenaya gitme sıklığını arttırın derim [/ACIKLAMA]
Öncelikle Sayfa Linki=sroCN
- ID & Şifremizi Girip Serverimizi Seçiyoruz Kodu Gİrip Kırmızı Butona Basıyoruz
- Üst Kısımda ki Buton Ve yazıların Ne işe yaradığı Resimde Belirtilmiştir
- Coin Yükle Kısmından Çarımızda bulunan Coinleri Siteye Aktarma yapılmaktadır
- Alış veriş Kısmında İse Coin lerimizi Yükledikten sonra Ve Yeterli Miktarda Rd mizi Aldıktan Sonra Oradan Sayfa altında Belirttiğim İtemleri Alabilirsiniz
- Çarımızın İsmini İlgili Bölüme Girip Kırmızı Butona Basıyoruz Ve maximum 48saat içinde hesap doğrulanıp madalyalarımız çarımızdan alınıyor ve isteye yükleniyor yüklendikten sonra Bir önceki adımda
Gösterdiğim Alış veriş kısmından Gerekli RD yide yükledikten sonra itemimizi alabiliriz karşısında kırmızı buton oluşucak ona tıklamamız yeterli Anlatım Bu kadar Aşağıdada İtemler ve gerekenler belirtilmiştir
[ACIKLAMA]Konu anlatımı Tamamen Bana Aittir umarım Yardımcı olmuşumdur artık arenaya gitme sıklığını arttırın derim [/ACIKLAMA]
Son düzenleme: