MrVice
Banlanmış Üye
Benden başka battlefield3 oynayan 4 oynayacak olan varmı ? eğer varsa orgiin den ekleyelim çok arkadaşım yok da
Nick : Nexon_GE
Nick : Nexon_GE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rank çok zor değil hatta bana göre kolay bile yapmışlar ben ara sıra girdiğim halde o ranka geldim.abi senin rank neymiş oyle yaw ben daha cok ezigim
rank çok zor değil hatta bana göre kolay bile yapmışlar ben ara sıra girdiğim halde o ranka geldim.
sen kimsin ?
neyse ben de zamanla oynarsam gelirim o ranka
sen kimsin ?
aha multi hesap raporluyorum banlasınlar birini
hatlar karıştı kanka eski hesabımı buldum da
aha multi hesap raporluyorum banlasınlar birini
kaya nerden rapor ediyoruz multi hesabı ?
kahraman abiye falan yolla olum özelden ne bileyimkaya nerden rapor ediyoruz multi hesabı ?
2 hesap kullanıyorsan biri banlanıyor diye biliyorum kanka ama emin değilimbanlamazlar yaw ben öbürünü kullanmicam daha zaten olm ip bann felan atmasınlar sonra ümit abi duy beni @deepblue come here plz help
kahraman abiye falan yolla olum özelden ne bileyim
2 hesap kullanıyorsan biri banlanıyor diye biliyorum kanka ama emin değilim
bana niye diyon olum ?bunun mesaj da az okadar mesaj atmıştık bunları birleştirsen yaw 2k mesajım olsun
bana niye diyon olum ?rütbem varda haberim mi yok ?
ümit abiye kahraman abiye veya barışa sor bakayım dünyalar onların mı ? o rütbenin derdi çekilmezo rütbe bende olsa of dünyalar benim olur
ümit abiye kahraman abiye veya barışa sor bakayım dünyalar onların mı ? o rütbenin derdi çekilmez
çevirmen rütbesini bırakan birinden duymak istemiyorum bunu.ben çekerim ne olursa
çevirmen rütbesini bırakan birinden duymak istemiyorum bunu.