Xeon
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Şub 2013
- Puanı
- 2
#deleted
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.com / .org domain oluyor filezilla kullanılıyor fakat filezillayı kullanmak içinde host lazım yanlış bilgi vermeyin adama ayrıca bu dediklerimiz ücretlibazı siteler var .com / .org bile açıyorsunuz ama forum sitesi değil filezilla kullanılıyor. :S
.com / .org domain oluyor filezilla kullanılıyor fakat filezillayı kullanmak içinde host lazım yanlış bilgi vermeyin adama ayrıca bu dediklerimiz ücretli
Bu arada bedava olarak '' 10tl '' var ücretsiz açabilirsin fakat reklam dolu biraz paraya kıyıyıp açabilirsin.
lütfen bilmeden konuşmayalım .com bedava açılır ( istiyorsanda açaratım merak etme )
Silkroad server forumu bedava açılmaz yani illa ki biraz paraya kıyıcaz
nasil bedava açıyorsun çok merak ettim.
lütfen bilmeden konuşmayalım .com bedava açılır ( istiyorsanda açaratım merak etme )
Çağatay nasıl açcan la merak ettim Söylede domaine para vermeyek bari
Bana artistlik yapma len öyle birşey varsada vardır bit yeniği
Videosunu koyiyim dicemde videoda site gözüküyo reklama girer adam tüm sitelerin listesini gösteriyo yalan yok Zafere attım linkiBana artistlik yapma len öyle birşey varsada vardır bit yeniği
Videosunu koyiyim dicemde videoda site gözüküyo reklama girer adam tüm sitelerin listesini gösteriyo yalan yok Zafere attım linki