ProofStriker
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Şub 2013
- Puanı
- 18
Arkadaşlar baktım forumda yok bende hoşuma gidenleri yazıyım dedim.
Herzaman kullandıgım kelime,Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin
Tesadüf bir başlangıçtır, finali sen oynarsın perdeyi kader kapatır.
Hafızamdaki geçmişe dair ne varsa silebiliyor muyuz ? Parası neyse vericem bak .
Biri bana geç cevap veriyorsa benimde ona geç cevap vermem gerekir ama dayanamıyorum işte napayım :/
Ne kadar cool olursan ol, kına gecende "Yüksek Yüksek tepelere" çalacak.
Mesaj yazıp gönder tuşuna bastıktan sonra 'son kararın mı?' diye sormayan telefonlar olmadığı sürece daha çok pişmanlıklar olur.
Favorim:Erkeğe iki kadın verseniz.. zeki, kültürlü, akıllı olanı değil, güzel memeli olanı tercih eder.
önemli olan duyguları ispatlamak değil, önemli olan güven sağlamak.
Canım giderken egonuda paket yapayım mı? ----
İkimiz huzurlu olalım yeter. Mükemmel olma çabasına girmeye hiç gerek yok
Tır şöförü bile senden hızli mesaj atar.
Eğer değer veriyorsan bunu hissettirmelisin. "sana değer veriyorum" demek yetmez çünkü.
Cebimde ne vizem var altımda ne arabam var . Hala kendı'den salla dınlıyorum
Kıskançlıkta Master yaptım diyorum da inanmıyorlar bana
Bazı insanlar var, onları seveni bile sevmiyorum. Öyle bi nefret.
Her dakikamı seninle harcamak istedim.Tüm fotoğraf makineleri bize çalışsın istedim
Kazağını parmağına kadar çeken kızlar, slm.
Not: İsteyen Kullanabilir,Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz..
Herzaman kullandıgım kelime,Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin
Tesadüf bir başlangıçtır, finali sen oynarsın perdeyi kader kapatır.
Hafızamdaki geçmişe dair ne varsa silebiliyor muyuz ? Parası neyse vericem bak .
Biri bana geç cevap veriyorsa benimde ona geç cevap vermem gerekir ama dayanamıyorum işte napayım :/
Ne kadar cool olursan ol, kına gecende "Yüksek Yüksek tepelere" çalacak.
Mesaj yazıp gönder tuşuna bastıktan sonra 'son kararın mı?' diye sormayan telefonlar olmadığı sürece daha çok pişmanlıklar olur.
Favorim:Erkeğe iki kadın verseniz.. zeki, kültürlü, akıllı olanı değil, güzel memeli olanı tercih eder.
önemli olan duyguları ispatlamak değil, önemli olan güven sağlamak.
Canım giderken egonuda paket yapayım mı? ----
İkimiz huzurlu olalım yeter. Mükemmel olma çabasına girmeye hiç gerek yok
Tır şöförü bile senden hızli mesaj atar.
Eğer değer veriyorsan bunu hissettirmelisin. "sana değer veriyorum" demek yetmez çünkü.
Cebimde ne vizem var altımda ne arabam var . Hala kendı'den salla dınlıyorum
Kıskançlıkta Master yaptım diyorum da inanmıyorlar bana
Bazı insanlar var, onları seveni bile sevmiyorum. Öyle bi nefret.
Her dakikamı seninle harcamak istedim.Tüm fotoğraf makineleri bize çalışsın istedim
Kazağını parmağına kadar çeken kızlar, slm.
Not: İsteyen Kullanabilir,Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz..
Son düzenleme: