Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her dakika onu düşünüyordum kendimi ilk defa böyle hissettim ama biliyorumki sevgi karşılıklı bi şekilde unutmam lazım[emoji26]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam aradığım kadınımı buldum dedim sevdiğim bu dedim tam açılacakken sevdiği varmış iyimi [emoji20] gel şimdi unut unutabiliyorsan.
sana göre biraz çirkin bi kızla çık 2-3 yiyiş unutursun
Nası bi zihniyet bu
Zamanla unutuyorsunHer dakika onu düşünüyordum kendimi ilk defa böyle hissettim ama biliyorumki sevgi karşılıklı bi şekilde unutmam lazım[emoji26]
Zamanla unutuyorsun
İlk sevgilim beni aldattı bunu öğrenip ayrıldığımda bana en yakın arkadaşını ayarlamayı teklif etti
İkincisi ayrıldıktan bi süre sonra kanka dediğim insanla çıkmaya başladı
Üçüncüsüyle ikincisi yüzünden ayrıldık
Dördüncüsü ne olur bilmiyorum
Kısacası haline şükret :hsml:
Kendin için başkasının duygularıyla oynamak yanlış kubi , anlarsın ilerde
birini unutmam gerektiği zaman böyle yaparım, hem kız asırı güzel olmuyor o yüzden cıkmak icin fazla ugrasmıyorsun falan kolay iş
Hacım başına gelirse anlarsın ama inşallah gelmez.bir insana nasıl bu kadar bağlanıyorsunuz arkadaş hayranım size
bir insana nasıl bu kadar bağlanıyorsunuz arkadaş hayranım size
Bi şekilde unutmaya çalışıcam hocamgeçer zamanla benim başıma çook geldi zamanla unutursun
ha biraz basedeyim
birinci kıza seni seviyorum dedim kız seni abim gibi görüyorum dedi ki kız benden 3 ay büyüktü
ikinci kıza yanaşacaktım yanaşamadan evlendi
üçüncü kıza konuşuyoduk işler tam iyi gidiyordu kız ayrı diyarlarda üniversite kazandı
dördüncü kıza yanaştım diyemedim bu 3 ünden sonra
şu anda sevgilim var ve mutluyuz sanırım yada öyle bir şey son olarak şunu söyleyeyim o ilk kızı sittin sene unutmayacaksın playboyun kralı olsanda sap sap gezsende
Bi şekilde unutmaya çalışıcam hocam
Hocam unutmayıncada aklımın bi köşesinde duruyor rahatsız edici şekilde karşıma bir başkası çıkana kadar zor [emoji30]Unutmaman daha hayırlı , tecrübe edinmiş oldun. Kurcalama boşuna kafanı , kimseden tavsiye alma kendin ne düşünüyorsan onu yap. Çünkü sen seviyorsun diğerleri değil
Hocam unutmayıncada aklımın bi köşesinde duruyor rahatsız edici şekilde karşıma bir başkası çıkana kadar zor [emoji30]