-NoPasaran
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Ağu 2009
- Puanı
- 56
-------------------------------------------------
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 kilodan 110 kilo olduğunu bulmus .ne buldun
cevabın bedeli degilmiymiş o80 kilodan 110 kilo olduğunu bulmus .
Niye bende 100 Kiloyum gayet normal yaşanıyor.O kiloyla nasıl yaşıyorsun hacı, spora falan gitsene
Niye bende 100 Kiloyum gayet normal yaşanıyor.
Niye bende 122 kiloyum gayet normal yaşanıyor.O kiloyla nasıl yaşıyorsun hacı, spora falan gitsene
Niye bende 122 kiloyum gayet normal yaşanıyor.
++++
Şakasına takılıyorum zaten. Dediğin gibi kilo çok insan bedenine çok zararlı. Fakat kilolu birine hadi kalk spor yap dediğin zaman yapmaz. İlla ki azim ettirecek, hırs yaptıracak bir sonucu olması lazım. [MENTION=210129]OsmanGazi[/MENTION] buralara gelirse mikrofonu ona vermek istiyorum.Normal yaşanıyorda insan sağlığına fazla kilo zararlı mübarek bunu söylemeye çalışıyorum
Şakasına takılıyorum zaten. Dediğin gibi kilo çok insan bedenine çok zararlı. Fakat kilolu birine hadi kalk spor yap dediğin zaman yapmaz. İlla ki azim ettirecek, hırs yaptıracak bir sonucu olması lazım. @OsmanGazi buralara gelirse mikrofonu ona vermek istiyorum.
Diyetisyenlik öğrencisi olarak son cümlene katılıyorum. Günlük hareketlerinin miktarının artışı bile kilo kaybetmeni sağlayacaktır. İçerisinde bol su olan besinler tüket kalorisi en az olan besin içerisinde suyu en çok olan besinlerdir. Domates,salatalık,marul,kabak vb.vb. Klasik olarak uykuya dalmadan en son 3-4 saat kadar önce yemek yemiş olmanı söyleyebilirim.Bunun nedeni yediğimiz şeyler 3 saat sonrasında sindirilmeye başlar ki malumunuz uyuyunca sindirim sistemi aşırı yavaş mod a alıyor kendini ve kilo olarak depo ediliyo yenilen şeyler az bir kısmı sindiriliyor yani. Aynı şekilde bir öğün yediğinde tok durmak istiyosan o öğün içinde posalı şeyler yemeni önerebilirim. Atıyorum kuru fasulye haşlanınca o kabuk gibi kısmı çıkar onlar seni en çok tok tutan kısımlardan sayılır ve fasulyenin kendisi kadar yararlıdır o kısım. Kilo verirken iyi protein alıyım diye her gün et yemek zorunda değilsin zaten herkesce bilinen bişeydir en ucuz protein olan 1-2 yumurta yesen günlük ihtiyacını karşılar. Ekmek tüketme demiyorum ama kendimden örnek veriyim 1.75 boyundayım 63 kiloyum ve günde en fazla tam buğday ekmeğinden 3-4 dilim yiyorum. Ramazanda sahur + iftarda toplam yarım ekmek bile tüketmiyorum aynı şekilde. Özet olarak diyeceğim günlük aktiviteni arttır illa ağırlık kaldır falan demiyorum kemik sağlığınla ilgili problem olabilir bunu öneremem oturduğum yerden ama diyeceğim asansör yerine merdiven kullan oruç tutuyorsan iftar sonrası direk oturma,yatma bi 30 40 dklık yürüyüşe çık, yediğin yemekleri hızlı yeme en birinci olma yani aklıma şimdilik bu kadar tavsiye geldi merak ettiğin bişey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Hırs,azim tabiki sporun içinde olan şeyler ama kiloluysan ve gerçekten bu durumdan hoşnut değilsen günlük sporunu yaparak da kiloları eritebilirsin. İllaki şu kadar şunu yapcan şöyle yapcan diye bir sınırlaması yok. Diyetisyenler bile yapmıyor
Diyetisyenlik öğrencisi olarak son cümlene katılıyorum. Günlük hareketlerinin miktarının artışı bile kilo kaybetmeni sağlayacaktır. İçerisinde bol su olan besinler tüket kalorisi en az olan besin içerisinde suyu en çok olan besinlerdir. Domates,salatalık,marul,kabak vb.vb. Klasik olarak uykuya dalmadan en son 3-4 saat kadar önce yemek yemiş olmanı söyleyebilirim.Bunun nedeni yediğimiz şeyler 3 saat sonrasında sindirilmeye başlar ki malumunuz uyuyunca sindirim sistemi aşırı yavaş mod a alıyor kendini ve kilo olarak depo ediliyo yenilen şeyler az bir kısmı sindiriliyor yani. Aynı şekilde bir öğün yediğinde tok durmak istiyosan o öğün içinde posalı şeyler yemeni önerebilirim. Atıyorum kuru fasulye haşlanınca o kabuk gibi kısmı çıkar onlar seni en çok tok tutan kısımlardan sayılır ve fasulyenin kendisi kadar yararlıdır o kısım. Kilo verirken iyi protein alıyım diye her gün et yemek zorunda değilsin zaten herkesce bilinen bişeydir en ucuz protein olan 1-2 yumurta yesen günlük ihtiyacını karşılar. Ekmek tüketme demiyorum ama kendimden örnek veriyim 1.75 boyundayım 63 kiloyum ve günde en fazla tam buğday ekmeğinden 3-4 dilim yiyorum. Ramazanda sahur + iftarda toplam yarım ekmek bile tüketmiyorum aynı şekilde. Özet olarak diyeceğim günlük aktiviteni arttır illa ağırlık kaldır falan demiyorum kemik sağlığınla ilgili problem olabilir bunu öneremem oturduğum yerden ama diyeceğim asansör yerine merdiven kullan oruç tutuyorsan iftar sonrası direk oturma,yatma bi 30 40 dklık yürüyüşe çık, yediğin yemekleri hızlı yeme en birinci olma yani aklıma şimdilik bu kadar tavsiye geldi merak ettiğin bişey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.