SpLash
Evet Arkadaşlar bu konuda kendi uydurduğum beyin sorularını sorucam sizlere
Soruları Bildikçe Yeni Sorular Soracağım
Şimdi Bir Uçak Hayal Edin ve teröristler baskın vermiş uçağa ve uçakta 15 kişi var sizle beraber tam 15 kişi herkesi teker teker öldürüyorlarSadece 3 kişi kalıyor sen ve 3 kişi sizi Kelepçe ile uçağın kapısına kilitliyorlar. ve uçakta bomba var ne yapıp kaçabilirdiniz
Ayrıca Uçakta Bir Paraşüt var ama paraşüt uçağın diğer ucunda
Soru: Eğer Kelepçeyi Açarsanız Kapıda açılıyor öyle bir sistem yapmışlar ordan kurtulmak için ne yapmanız gerek
Elinizde Sadece Anahtar Var açmak için Ama açarsanız kapıdan aşağı düşceksiniz
ikinci malzeme Kemer kapıdan nasıl kurtulursunuz + olarak bomba kurulu ve 10 saniye içinde patlıycak onu durdurmanız gerekir
bomba 3 adım ötenizde
Ayrıca uçaktaki yaralılarıda kurtarmanız gerekir
BOMBA ŞİFRESİ 1996 Bunu nasıl çözceğinizi göstermek için söyledim
Soruları Bildikçe Yeni Sorular Soracağım
Şimdi Bir Uçak Hayal Edin ve teröristler baskın vermiş uçağa ve uçakta 15 kişi var sizle beraber tam 15 kişi herkesi teker teker öldürüyorlarSadece 3 kişi kalıyor sen ve 3 kişi sizi Kelepçe ile uçağın kapısına kilitliyorlar. ve uçakta bomba var ne yapıp kaçabilirdiniz
Ayrıca Uçakta Bir Paraşüt var ama paraşüt uçağın diğer ucunda
Soru: Eğer Kelepçeyi Açarsanız Kapıda açılıyor öyle bir sistem yapmışlar ordan kurtulmak için ne yapmanız gerek
Elinizde Sadece Anahtar Var açmak için Ama açarsanız kapıdan aşağı düşceksiniz
ikinci malzeme Kemer kapıdan nasıl kurtulursunuz + olarak bomba kurulu ve 10 saniye içinde patlıycak onu durdurmanız gerekir
bomba 3 adım ötenizde
Ayrıca uçaktaki yaralılarıda kurtarmanız gerekir
BOMBA ŞİFRESİ 1996 Bunu nasıl çözceğinizi göstermek için söyledim