Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0-0 bitti sağlık olsun güzel pozisyonlar yakaladılar ama kaçtı
hll knkmaca h2 oynadım die beşiktaş kaybetmedi gençler hadi iyisiniz o değilde beşiktaş 1-0 yenmiş olsaydı turu alabilirdi belki fakat kendi evindeki beşiktaş 0-0 kalmıssa ingilterede parcalarlar
Bana tüm oyunu Demba Ba üzerine kurmuşlar gibi geldi, sanki takımda başka adam yokmuş gibi herkes Demba Ba peşinde koştu o da aktif olamadı bekledikleri kadar, Veli Kavlak da aynı işlevi görebilirdi bence.Ne yalan söyliyim kimse darılmasın ama Beşiktaş'ın şuan ki kadrosunda sadece 3-5 isim Avrupada oynayabilir. Diğerlerinin yüzünden ya berabere kalıyorlar yada yeniliyorlar. Kadro sıkıntısı var beşiktaşın. Onun dışında harikulade bi takım.
Bana tüm oyunu Demba Ba üzerine kurmuşlar gibi geldi, sanki takımda başka adam yokmuş gibi herkes Demba Ba peşinde koştu o da aktif olamadı bekledikleri kadar, Veli Kavlak da aynı işlevi görebilirdi bence.
Bana tüm oyunu Demba Ba üzerine kurmuşlar gibi geldi, sanki takımda başka adam yokmuş gibi herkes Demba Ba peşinde koştu o da aktif olamadı bekledikleri kadar, Veli Kavlak da aynı işlevi görebilirdi bence.