Beyler bilenler bilir bizim buralarda suriyeli çok.Adsense'de yeni kart lazım olduğu için bu gün bankaya yeni kart başvurusu yapmaya gittim.Neyse öğle arasına denk gelmişim.Parkta su aldım bekliyorum bir yandan telefonla konuşuyorum.Yanıma bir suriyeli yanaştı selamın aleyküm diye türkçesi vardı orta derecede.Biraz sohbet ettik.Savaşta bir çok yakınını öldürmüşler.Kendi paraya çok değer verirmiş çok zenginmiş ama yakınlarını kaybedince paranın ne kadar değersiz olduğunu öğrenmiş.Banada güzel bir hayat hikayesi oldu üzüldüm durumuna gitmeden benden 1 döner parası istedi bende çıkarıp verdim sonra cebinden bu altımsı şeyi verdi.Ona kalan bir hatıraymış benimde hayatta paraya değer vermemem için verdi.Bunu ne yapayım satayımmı ? Tanıdık bi kuyumcuya gittim gerçek altın fakat buna böyle kafamıza fiyat biçemeyiz vs dedi sizce durum nedir ? Ne kadar eder veya ne yapmalıym ? Saklamalımıyım yoksa satmalımıyım adamın dediklerini dinledim satmamalıyım gibi hissediyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.Gerçek değerinide öğrenmek istiyorum.:rbk:Buda fotosu;
RIP Leader