az önce gördüm baktım doğruymuş standart edition, dlc ler dahil değil https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
multi player oynanabiliyor mu peki?
10 kanalın yarısından coğunda oynayamazsın. + silahların çoğu yok en önemlileri yok ama beleş olduğu için al oynamulti player oynanabiliyor mu peki?
peki bu packleri sonradan alabilme gibi bi şansım var mı? eğer beğenirsem mp yi?
evet Euro üzerinden alıyorsunpeki bu packleri sonradan alabilme gibi bi şansım var mı? eğer beğenirsem mp yi?
Sen geçen bf3 aldıydın demi, geçmiş olsun
evet Euro üzerinden alıyorsun
Sen geçen bf3 aldıydın demi, geçmiş olsun
Olsun beleş oyun sonuçta Adam daha az verir premium alır
geçmiş olsun değil canım benim bu standart paket murat ve bendeki premium
standart paketin premiumdan eksikliği silahların eksik olması ve bazı premium maplerinin olmaması
İşte daha az verecek Ya da doyumlu biridir alır beleş oyununu doyumlu doyumlu premiumsuz tadını çıkarır Her türlü çıkarda
premium alması için yine para verecek
20 lira mıneydi bu bedava olanzaten paketleri 50 lira ve herşey paketlerde var düzde haritada yok silahta.Zaten paketleri sattırmak için bunu yaptılar
20 liraya steamden bir kaç oyun daha alır oh
20 lira mıneydi bu bedava olanzaten paketleri 50 lira ve herşey paketlerde var düzde haritada yok silahta.Zaten paketleri sattırmak için bunu yaptılar
işteeee şüphelerim doğru çıktı ne yazıkki... Emrenin beyin seviyesi belli oldu çocuklar var bizim arkabalardan daha okula falan yeni başlamış görüyorum 5-10 liralık oyunlar var onları alıp tablette falan oynama derdindeler senin de onlarla aynı seviyede olduğunu gördüm sonunda :shm: aynen emre 5-10 liralık o velet oyunlarıyla çok işim var ya onu düşüneceğim birde...
20 liraya steamden bir kaç oyun daha alır oh
Velet oyunu sanmış Pahalı oyun kaliteli oyun mantalitesini kim öğretti ki size Bu mu bilinçli oyunculuk ?
işteeee şüphelerim doğru çıktı ne yazıkki... Emrenin beyin seviyesi belli oldu çocuklar var bizim arkabalardan daha okula falan yeni başlamış görüyorum 5-10 liralık oyunlar var onları alıp tablette falan oynama derdindeler senin de onlarla aynı seviyede olduğunu gördüm sonunda :shm: aynen emre 5-10 liralık o velet oyunlarıyla çok işim var ya onu düşüneceğim birde...
bana diyosun kendine bak birde.Ulan ciddi mi yazdım ben sence onu u.. Maksat troll maksat laf vurmak.
Velet oyunu sanmış Pahalı oyun kaliteli oyun mantalitesini kim öğretti ki size Bu mu bilinçli oyunculuk ?
Amnesia
Painkiller Hell & Damnation
Total War Rome II Culture Pack
Football Manager 2014 ve bunlar gibi bir sürü kaliteli oyun alınabilir 20 liraya O 20 lira dediğinle senin adını bile bilmediğin zınla kaliteli oyun alırım ben