Revanchist
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 Ara 2012
- Puanı
- 7
[INT]Bicheon/Force(Fire/Light/Cold) Rehberi (Yeni Sisteme Göre)
[BILGI]Arkadaşlar önce yeni sistemle ilgili bilgi vermek istiyorum.
Yeni sisteme göre fire cold ve light tek bir sınıf haline geldi. Buda force oldu. Ayrıca Çin karakterlerinde masterysi Levelx2 oldu. Yani sadece bicheon ve forceye mastery vererek bicheon - fire- cold- light skillerini kullanabilme imkanı tanıdı. Tabi kide bu olayla aklımıza ilk gelen şey nukerler oldu. Ben bu konuda elimden geldiği kadarıyla bu buildi anlatmaya çalışıcam. Konumuza başlayalım.[/BILGI]
İlk önce Karakterimiz full INT olmalı. İkinci Olarak
Silahımız:
Kalkanımız:
Setimiz:
[ACIKLAMA]Neden Light diyenler:
Yeni sistem ile cold ve firedeki defans buffları dengelediği için Phy ve ya Mag. Defans açığımız bulunmamaktadır. Bu dengenin Light set ile devam ettirilmesini tavsiye ederim.[/ACIKLAMA]
Skilllerimiz
Bicheon:
Cold:
Light:
Fire:
[ACIKLAMA]Gereken SP:4,002,383
Neden bu kadar az? Yeni gelen update ile sp ler düşürüldü ayrıca Fire-Cold-Light Masteryler tek bir yerde toplandı. Buda Bize 1,232,386 SP avantajı olarak geri döndü.[/ACIKLAMA]
Bir rehberin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Rehber alıntı değildir. Rehberi özellikle kısa yaptım ki tamamını okuyun diye. Bir deyimle kısa ve öz yapmaya çalıştım. Yeni update ile bir rehber henüz görmedim. Eğer olduysa affolla. Herhangi bir sorunda mesajını bekliyorum.
Bicheonda Yatırma serisinin tüm skilleri max gözümden kaçmış .
Son düzenleme: