oksford01
Banlanmış Üye
s.a arkadaşlar bilgisayarım 3 senelik bazen 10dk bazen 1 saat arayla sürekli donuyor. mouse oynamıyor çözümü varmıdır?? 16gb i7 asus atsan atamazsın satsan satamazsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasanın içini açarak temizle.
Tozlanmıştır,virüs vardır...Combofix yükle bir temizle baktın olmuyor içini aç temizle.laptop kullanıyorum eklemeyi unutmuşum... fanlamı alakalı yani
Anlamıyorsanız bilgisayarcıya götürün.sorun hala devam ediyor. herhangi bir oyun açtığımda anında donuyor, bazende belli zaman aralıklarında donuyor yarınki maçın içine etmesinden korkuyorum acil yardım....?? ısıdan kaynaklıysa nasıl düşürüceğim ben bunun ısısını? servise vericek 5 kuruş param yok. içini açıp temizlemeye kalkarsam elimde kalır aletler anlamam ben.
sorun hala devam ediyor. herhangi bir oyun açtığımda anında donuyor, bazende belli zaman aralıklarında donuyor yarınki maçın içine etmesinden korkuyorum acil yardım....?? ısıdan kaynaklıysa nasıl düşürüceğim ben bunun ısısını? servise vericek 5 kuruş param yok. içini açıp temizlemeye kalkarsam elimde kalır aletler anlamam ben.
Yüksek ölçüde ısıdan kaynaklıdır. Ek soğutma fanı alarak halledebilirsin. Virüs olabilir makina da format atmayı dene. Güncel kullandığın virüs koruma programı varsa tarat, kullandığın virüs programı premium sürüm değil sil. Bütün alternatifler bunlar başka çaresi yok.