CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu güzeldi ya.
Hadi ya ? Neden ?
Sezer ne zaman, nerede, hangi avatarı kullandıysan içimi yiyor biliyor muydun?
Hadi ya ? Neden ?
Teşekkür ederim. ^^ Bulursun ^^ bulamazsan bir özel mesaj kadar yakınız. Veya imza&avatarlardan rica edebilirsin. Sana da karalarız bir şeyler.
Çok çekici avatarlar kullanıyorsun Ben arıyorum bulamıyorum böylelerini
Ya şimdi bana üyeliklerinizi sildirmeyin.
Kafa atıcam en son o gife.
Sayfada ne küfürler yedim bir bilsenBu gerçekten kaliteliydi,ama bildiğin küfür ettim cem yılmaz usulu ne güldürdü..
Sayfayı siliyorum dedi monitörü sildi hadi bunu da açıklayın ?
Siliyorm 1dk .SErdo benim üyeliğide bir sil baya tozlanmış.
Ateist bol la forumda.Sayfayı siliyorum dedi monitörü sildi hadi bunu da açıklayın ?
Amin Cümlemize.Tabi net ortamında çoğu arkadaşımız belediye başkanı gibi çalışıyor.Önemli projelere imza atıp internet ortamını adeta mükemmel bir çalışma ortamı yapıyor ve bu olay biz insanlar için gerçekten çok büyük fayda sağlıyor.Bazıları kadar "Dolu" işlerler (böyle global modluk yapmak ne bileyim girip mesajların sonuna nokta koymak gibi "çok çok" gerekli şeyler)yapmasakta kendi yağımızda kavruluyoruz.Allah Akır Fikir Versin.
Tabiki coco ;DBende dedim bir şey mi oldu ne oldu sonra baktım CoCo'nun konusu. İzledim ve gene yanılmadım. İşsizlikte 1. lik rütbesi olsa bayrağı tutarsın sen.