Seneye Üniversite Sınavına gireceğim. Anadolu Lisesinde okuyorum, sayısal öğrencisiyim. Matematik-Geometri-Biyoloji bu derslerden sıkıntılarım yok ama Fizik-Kimya şu iki dersten hele Fizikten gram anlamıyorum. Ne acayiptir ki makine müh. istiyorum. YGS düzeyinde pek bir sıkıntım yok açıkçası ama LYS beni korkutuyor. YGS çalışmaya başladım önce matematik sonra fizik sonra geometri çalışıyorum. Ege Ünv. Makine Mühendisliği istiyorum ama bunu kazanamamak benı korkutuyor. Ailevi baskım yok ama babam kaptan yani ne bir büfemiz var ne bir şirketimiz. Biliyorum ki geleceğimi sağlama almam lazım. Ama sınavı düşündükçe kaygılarım artıyor. Ben birşeyi kafaya koyunca yapan biriyimdir bu yüzden sıkıntı cekiyorum bazen. Çok cabuk sinirleniyorum o işi yarıda bırakıyorum bazen kolay kolay pes etmiyorum ama bazı şeyler üst üste geliyor. Ne yapıcağımı pek kestiremiyorum şu sıralar. Önerileriniz nedir sizce nedir benim durumum ? He bu arada Türkçe-Sosyal falan bunları sözelci düzeyinde yapabilen biriyim. Fizik 0 kitabına sahibim.