IMLEGEND
Aileden
Black Desert Online'nin bir enteresan sistemi daha. Kaçak Ticaret. Bu sistem sayesinde çok yüksek maliyetli gizli eşyaları güzel karla satarak para kazanabilirsiniz. Oyun içerisinde sadece geceleri aktif olan bu npcleri bulmak size kalıyor. Örneğin Hidel City'de bir gece vakti...
Kaçak ticaret yapmak için bize malzeme satacak NPC Mini mapta gösterdiğimiz yerde sadece geceleri beliriyor.Gündüz vakti boşuna aramayın bulamazsınız.Mysterious man npc sini buluyoruz ve npc ile görüşüyoruz.
Orta butonda bulunan dükkanı sekmesini açıyoruz.
Gördüğünüz gibi bu itemleri alabiliyoruz.
Şu ayrıntıya dikkat edelim. Ticaret leveliniz Professional olmadan bu npc yi kullanamazsınız. Benim ticaret levelim Master olduğu için hepsini alabiliyorum ve hepsini alıyorum.
Malzemeleri aldıktan sonra sırtınızda kırmızı kutular çıkar.
Şimdi malzemeleri aldığımıza eminiz ve gitmek istediğimiz yere gidip teslim edeceğiz mesela ben Velia town'a götürüp oradaki ticaret npc sine bu ürünleri stacağım ve % 20-% 25 civarı kar edeceğim toplamda yaklaşık olarak tek seferde 100-150.000 arası silver kazanmış olacağım.Siz daha uzak mesafeli yerlere teslim ederseniz mesafeden dolayı daha fazla para alabilirsiniz. Malzemeleri teslim ettiğinizde 1000 karma puan düşer. Yaratık keserek görev yaparak tekrar karma puanınızı maximuma çıkarabilirsiniz.