Marlock
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2013
- Puanı
- 78
Blade 9 yıllardan beri oynanan ve sevilen oyunlardan birisidir. Oyunu ark arana %100 türkçe şekilde açıyor. açık beta 20.09.2013'te yani bugün açıldı.
Blade 9 Web Sitesi - http://blade9.arkarena.com/
Blade 9 Üyelik Sitesi - http://www.arkarena.com/login/
Blade 9 - Karakter Yaratma Sayfası
Blade 9 - Kullanıcı Arayüzü
1 - Karakterin bilgilerini gösteren bölüm
2 - Görevleri takip edebiliceğimiz bölüm
3 - Sohbet edebiliceğimiz bölüm
4 - Skilleri kullanabiliceğimiz bölüm
5 - System simgelerinin olduğu bölüm
6 - Mini Map
Blade 9 - Zindanlar
Kaos Kulesi
büyük bir savaş alanıdır, rakip taraflarlara ait oyuncular birbirlerinin isimlerini kırmızı renkte görürler. PK modunuzu değiştirmeden rakip taraf oyuncularına saldırabilirsiniz ve öldürdüğünüz oyuncular PK puanınızı yükseltmez. Bu nedenle hiç tereddüt etmeden diğer oyunculara saldırabilirsiniz.
Not : Bu zindana 30 veya daha fazla arkadaşınız ile girmenizi öneririz.
NPC koordinati Ejderha Şehri 53:150
Kaos Kulesi adını hak ediyor, çünkü:
1) Yaratıklar çok güçlüdürler
2) Değerli ekipmanlar elde edersiniz. (Bir çok ekipman materyali, 32-50. seviyeleri arası mükemmel ekipmanlar, Kanat parçaları ve formülleri elde edebilirsiniz.)
Blade 9 - Kadim Silahlar
- Oyunda toplam 9 adet kadim silah vardır. Her sınıf 1 Kadim Silah’a sahiptir.
- Oyuncu bu silahlardan birisine sahip olursa vücudu diğerlerinden daha büyük hale gelir.
- Kadim Silah donanıldığında karaktere bağlanır, fakat silahın dayanıklılığı zamanla düşmeye başlar. Eğer karakter silahın dayanıklılığının düşük olduğu bir zamanda başka bir karakter tarafından öldürülürse Kadim Silah büyük ihtimalle katilin eline geçer.
- Kadim Silah’ın sahibi savaşta öldürüldüğü zaman silahın dayanıklılığı büyük ölçüde azalır.
- Kadim Silahın dayanıklılığı 0 olduğunda silah kaybolur.
- Özel ekipmanlar ile Kadim Silah’ın dayanıklılığını arttırmak mümkündür.
- Her Kadim Silah sahibine özel bir yetenek bahşeder, bu yetenek karşı konulamazdır!
- Kadim Silah elde etme yöntemleri;
1) Ekipman geliştirmesi sırasında Kadim Silah ortaya çıkabilir 2) 30. Seviye üzeri yaratıkları öldürürken Kadim Silah ortaya çıkabilir.
Yakan Güneş
Çevrenizdeki hedeflere %2000 fiziksel hasar verir.
Kadim Balta
Çevrenizdeki hedeflere %1500 fiziksel hasar verir ve hedefi 5 saniyeliğine bayıltır.
Kadim Mızrak
Deniz İğnesi: Çevrenizdeki hedeflere %1500 fiziksel hasar verir ve hedefi 8 saniyeliğine bayıltır.
Kadim Yelpaze
Urağan: Çevrenizdeki hedeflere %1500 fiziksel hasar verir ve hedefin hem fiziksel hem büyü savunmasını 8 saniye boyunca %25 düşürür, aynı zamanda hedefin hareket hızı %75 azalır.
Kadim Pençe
Inflammation: Çevrenizdeki hedeflere %1500 fiziksel hasar verir ve 15 saniye boyunca karakterinizin fiziksel gücünü %25 oranında artırır.
Kadim Yay
Öfke Patlaması: Çevrenizdeki hedeflere %2000 fiziksel hasar verir.
Kadim Asa
Kasırga Yumruğu: Çevrenizdeki hedeflere %2000 büyü hasarı verir.
Kadim Küre
Coldarra: Çevrenizdeki hedeflere %1500 büyü hasarı verir ve karakterinizin HP’sini 15 saniyede %25 oranında tedavi eder.
Kadim Arp
Aysız Nehir: Çevrenizdeki hedeflere %1500 büyü hasarı verir ve hedefin yeteneklerini 8 saniye boyunca bloklar.
Blade 9 - Sistem Greksinimleri
Blade 9 - Tanıtım Videosu