IMLEGEND
Aileden
Sizlere 5.4 sürümünün bir yeniliği olan “Muhteşem Yolculuk†etkinliğini anlatacağız.
Adım 1- Ana ekranda bulunan “Etkinlik†bölümüne giriyoruz.
Adım2- Etkinlik bölümündeki “Muhteşem Yolculuk†butonuna tıklıyoruz.
Adım3- Artık etkinlik ekranına girdik. Burada tamamlamamız gereken itemler, itemler tamamlandıktan sonra alacağımız ödüller görülmektedir.
Adım4- Aşağıdaki maddelerde gerekli itemlerin nerelerden temin edileceği yazmaktadır. İtemler tamamlandığında resimdeki gibi etkinleştirme aktif olacaktır.
Adım5- Bir bölümde istenilen iki itemi de tamamladığımız da ödül bölümünde “alâ€butonu aktif olacaktır.
Adım4- Aşağıdaki maddelerde gerekli itemlerin nerelerden temin edileceği yazmaktadır. İtemler tamamlandığında resimdeki gibi etkinleştirme aktif olacaktır.
Adım5- Bir bölümde istenilen iki itemi de tamamladığımız da ödül bölümünde “alâ€butonu aktif olacaktır.
Adım6- Bu şekilde itemleri tamamlayarak son ödül olan 245 hasarlı “Mutlak Bom†silahını elde edebiliriz.
Adım7- İtemlerin bi kısmını etkinliklerden bi kısmını alışveriş merkezindeki indirimli bölümden alabilirsiniz. Hangi itemi nerden alabileceğinizi gösteren liste aşağıdadır.